Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е печеливш ден

Видяна: 24095 пъти

Овен
Днес Слънцето навлиза в Близнаци и променя насоката от материалното към интелектуалното действие, общуване и поведение. Който иска да спечели трябва да покаже повече интелект и разбиране. Ориентирайте се към преговори, особено по имотни и наследствени дела. Най-добрият ден в този месец за покупка на недвижим имот. Време е да обезпечите бъдещето на децата.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Слънцето напуска вашия знак. Сменят се приоритетите, поемат се отговорностите, родители и деца си разменят ролите. Може да спечелите неочаквано и то от местата, откъдето сте смятали, че ще дойдат загуби. Ден за имотни придобивки и брокерски инициативи. Всичко, което посадите в земята или в градината на личния си интерес ще се развие успешно и ще даде богата реколта.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес в 13ч. 50 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Близнаците. Предприемате действия, които ще засегнат нечии материални интереси. Може да спечелите дело и да финализирате изгодна имотна сделка. Водете разумна игра и политика. Очертават се печалби от тотото на живота, от които и някой друг ще опита да се възползва. Не планирайте за утре важни срещи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
С навлизането на Слънцето в Близнаци вие навлизате в сатурнова дупка. В момента мисленето ни се променя. Материалният подход отстъпва място на вродената интелигентност на Близнаците. Ще намерите изход от всяка ситуация и ще решите нерешимото преди. Това е най-благоприятният ден в месеца за брокерски инициативи. Направете нужните огледи, капарирайте новия си апартамент.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Чудесен ден за инвестиране в бъдещето. Може да олекнете откъм пари и ресурси, но след време всичко ще се върне с лихвите. По някакъв начин си подсигурявате и стабилни старини. Всяко усилие ще си струва труда и отделеното време.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на неочаквани печалби и постижения. Сега е момента да стартирате нова дейност, да подпишете нов договор и да влезете в нова среда. Някой ще намери нов терен за офис, жилище или друг обект, в който да развива определена дейност, да твори и да се почувства защитен. Подсигурете си база за бъдещето. Денят е благоприятен за всякакви брокерски инициативи. Огледайте се.
6
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Всичко предприето в днешния ден ще ви донесе придобивки и облаги и може да ви устрои на ново място за работа и живот. Ориентирайте се към покупка на имот в провинцията. Подкрепете и децата в подобни инициативи. Време е да се извадят скритите резерви и спестявания и да се търси нов подход и обезпечение за утрешния ден. Лесно се преодоляват прегради и ограничения.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Родените в първата декада ще влезат в открити битки за личните си интереси. Време е да се разделят имоти и наследства, да се търси нова база, на която да стъпите за работа и живот. Пазете очите и следете кръвното. Ако усетите открит отпор, търсете други варианти и пътища за постигане на целта. Нищо няма да ви се даде даром и без натиск от ваша страна. Не насрочвайте срещи за утре.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
За един ще има печалба от тотото на живота, а за друг родителите ще се постараят с имотни дарения. Всяка инициатива ще носи приходи и късмет в бъдеще. Всичко, което предприемете ще задвижи колелата на бизнеса и личната ви инициатива. Не се отказвайте от предложените оферти. Подхождайте нестандартно и съобразно променящите се условия и ще спечелите.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ще се похвалите с победа, ще завоювате престижна позиция, а някой ще спечели дело и ще дочака имотна придобивка. По неведоми пътища и канали пристигат нещата, от които се нуждаете. Посаденото в градината ще даде богата реколта, а уточненото с партньори ще донесе бърза възвръщаемост на вложените пари и усилия.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
.Помогнете и на близък да намери търсеното жилище или терен за офис. По някакъв начин осигурявате екстри и възможности за някого и правите услуги, които може да не ви се върнат и зачетат. Помислете и за себе си, не бъдете прекалено редкопръсти, не споделяйте до край тайни и намерения.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на неочаквани печалби и придобивки. Водете преговори по имотни и наследствени дела, финализирайте сделка или дайте капаро. Този ден ще ви направи с една идея по-богати и подсигурени. Уреждате бъдещето си и това на децата. Нищо важно не планирайте за утре, когато друг ще се опитва да печели от труда и възможностите ви. Днес е важно да се използват всички шансове.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве /монитор

Публикувана на
20 Май 2020 година