Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Българката, която покорява Холивуд

Видяна: 35360 пъти

Да сбъднеш мечтата на милиони по света, да попаднеш сред най-големите, но не само да ги видиш, но и да разговаряш с тях, да си направиш снимка, но и нещо повече – да имаш шанс да работиш с тях.
Такава е историята на българската актриса Елица Бонева, която разказва откровено за живота в Америка и за ролята на мафиотката в сериала "Специален отряд", за светлата и тъмната страна на актьорската професия.
"Реших да се занимавам с актьорско майсторство, докато бях във втората си година от обучението си в НАТФИЗ. Това е доста парадоксално. Аз се влюбих в актьорското майсторство, от моите професори", сподели Елица.
Малко преди да завърши, вратите в професията се отварят за актрисата. Има участие в хитовия сериал „Под прикритие”.
Освен в телевизията, получава и роли в театъра още като студентка.
"В сериала попаднах чрез кастинг. Това беше около третата ми година в НАТФИЗ. Харесаха ме и ми дадоха възможност да си партнирам със Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Пенев и да се уча от тяхното майсторство", разказа още тя.
Нещото, която може да получи един млад човек в САЩ, особено артист, но не и в България, са безкрайните възможности, откровено заявява Елица.
Тя казва, че е трудно. Не всичко е блясък и красиви дрехи. Някои от колегите на Елица живеят в колите си, докато сбъднат голямата си черта – да бъдат забелязана и избрани за роля във филм.
За "Специален отряд" прослушването било предизвикателство, защото получила сценария вечерта преди да трябва да се яви. Трябвало е да научи няколко страници с текст, за да реши какво ще направи с героинята.
След няколко седмици разбира от своя агент, че получава ролята на Даника, жена замесена с мафиотския свят и се занимава с трафик на малки момичета.
Партнира си в един епизод с друга голяма българска звезда и настоящ участник в „Като две капки вода“ - Димитър Маринов.
Когато е разбрала, че друг българин ще има участие в сериала, била изключително щастлива да види името на Димитър Маринов. С него се познават преди сериала. Преди близо две години Димитър пристигнал от Сан Диего в Лос Анджелис, за да се запознаят. /дарик

Публикувана на
19 Май 2020 година