Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще късметлиите днес

Видяна: 22021 пъти

Овен
Днес независимо трудностите и проблемите ще намерите изход и от най-неблагоприятната ситуация. Движете се като реката, избирайте пътя на най-малкото съпротивление дори това да увеличи маршрута и времето за постигане на личните ви намерения и цели. Днес емоцията подкопава дигата на дипломатичното поведение. Някои отношения са пред скъсване, внимавайте.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес всичко тръгва по вода и утре може да сключите перфектния договор. Ще излезете от трудна ситуация, която отдавна не ви дава мира и покой. Пътят ви ще криволичи между вашите желания и възможностите на околните. До вечерта поне една работа ще се уреди, а утре може да се окажете с една идея по-богати и защитени. Планирайте сключването на нови договори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци 22 Май - 21 Юни
Ден на преврати, които имаме за пример от миналото и които може да се повторят и днес. Реката на личната ви амбиция излиза от коритото на преките ви ангажименти и се разпростира върху чужди терени и територии на влияние. Нека стремежът ви да е към приятелско, колегиално и партньорско обединение на сили, ресурси и интереси, а не към действия от позиция на силата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Очертават се опити за намеса в работата и дейността ви. На пътя ви са заложени прегради, а и вие сами си слагате бариера по отношение на връзката с някого. Спазвайте закона и не губете концентрация. Каквото се развали трудно ще се оправи. Днес нагазвате в тресавището на неуредените връзки. Близо до течаща вода може да получите прозрение как да излезете от ситуацията.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Всичко предприето днес ще тръгне по правилата. Стопирани проекти се отпушват, дава се ход на важна за бъдещето ви инициатива. Лесно може да привлечете подкрепа от различни страни и източници. Проведете консултации, обединете цели, ресурси и интереси с качествени партньори. Ден на реката, а тя събира силата си от стотици различни изворчета и потоци. Действайте.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Денят е благоприятен за пътуване, за резервации на почивката ви на морето, за водни процедури в център за рехабилитация или във ваната. Близо до вода ще се развихри творческото ви вдъхновение. Рядко разчитате само на интуицията, но днес тя е водещият фактор в успехите ни на всички нива. Всичко, което се посади в земята и в ума ще даде богата реколта.
6
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
На всяка крачка ще срещате спънки, но ако смените подхода, ако подхванете проблемите от различен ъгъл и гледна точка ще ги разрешите и в утрешния ден ще се похвалите с победа. Този ден носи за вас остри сблъсъци на интереси и позиции. Внимавайте да не влезете в конфликти с колеги и близки. В момента е добре да обединявате ресурси и усилия, а не да се противопоставяте и разделяте.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Действайте активно, концентрирайте пари, усилия и ресурси към точно определeна цел. Символ на деня е реката, която ще намери пътя си към морето, дори и с цената на разливи и завои. Може да получите дотация от свои и чужди. Чакайте повишение и приходи в бюджета. Това ще ви помогне да реализирате поне една мечта. Утре е време и за преговори с роднини по имотни въпроси.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Днес късметът е на ваша страна. Преградите по пътя ви са лесно преодолими, а конкуренцията е беззъба. Близо до вода ще получите неочаквано вдъхновение и ще намерите търсените решения. Сексуалната ви енергия се събужда, но погледите шарят в непозволена посока. Препоръчват се лечебни процедури и начало на прочистващо гладуване. Укрепвайте здравето си, спортувайте.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
За родените в третата декада в този ден върви тестова програма за пригодност в семейния и професионален живот. Ще трябва да се доказвате, да давате най-доборто от себе си, за да ви приемат и оценят. Още утре чакайте награда, повишение и пари в брой, ако днес се справите успешно с поставените задачи. Конкуренцията ще ви диша във врата, ще ви подлага крак и ще използва връзки.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес работите за бъдещето си като помагате на друг да си осигури доходи и печалби. Този ден ще направи някого с една идея по-богат благодарение на личните ви дарби и усилия. Добре е да се работи в екип от проверени и доказани хора, да се започнат нови производства и да се осигури терен за бъдещата търговска дейност. Доверете се на интуицията, медитирайте близо до вода.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес и утре късметът ще ви следва. Символ на деня е вашата родна стихия водата. Интуицията ви работи на пълен капацитет и ви предлага изход от всяко положение, за което другите нямат мнение или решение. Може да сключите изгоден договор, да купите нещо на сметка или да продадете непродаваемото до момента. Планирайте за утре имотна сделка. Посадете цвете и върнете дълг.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве

Публикувана на
19 Май 2020 година