Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започне новата седмица

Видяна: 20069 пъти

Овен
Днес и утре Луната от Овен сключва тежки аспекти с Юпитер и Плутон. Очертават се разгорещени спорове. Ще прескачат искри, ще настане голяма говорилня, но спорните въпроси така и няма да бъдат решени. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. В такава смутна обстановка хитреците ще се опитват да ви измъкват екстрите под носа. Консултирайте се със специалист.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят ще премине в спорове и в разводняващи същината на въпросите разговори. Ден, в който се опиваме от думите си и пропускаме важни подробности. Ще се лови риба в мътна вода. Хората на високо ниво ще се възползват от споровете на тълпата. Питонът на кризата затяга хватката си. Затяга се и режимът на работата ви с цел повече приходи за тези, които движат нещата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Ако се налага да взимате важни решения изслушайте капацитетите в съответната област. Ден за среща с учителите, със знаещите и можещите, които ще ви помогнат да овладеете ситуацията, в която сте попаднели по зависещи или независещи от вас причини. Не провеждайте събрания на екипа. Трудно ще се разберете с всички, но на четири очи нещата ще се уредят.

4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Лесно може да влезете в конфликти и да развалите отношенията си с важни за работата и личния ви живот хора. Не влизайте в спорове, не е нужно на никого нищо да доказвате. Не участвайте и не свиквайте събрания на екипа. Може да се влезе в разногласие и да се провали важна за всички работа. Ден на тежки енергийни загуби. Преговаряйте без посредници. Мислете трезво.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Не планирайте участие в събрания, делови и приятелски срещи. На всички нива ще има разводняване и безкрайно бърборене, което не казва нищо. Трудно ще се постигне консенсус дори и по неотложните и важни за всички въпроси. Ще се изнервите. Добре е да се водят двустранни разговори и да не се включват трети страни там, където до момента двама добре са се справяли.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
В този ден с никого не може да се разбереш. Не разчитайте на подкрепа и съдействие. Действа се без план и на парче. Липсва перспектива. Съветът е да се изолирате, да не работите в екип и сами да си свършите важните и отговорни задачи. Лесно се влиза в излишни спорове. Не се опитвайте да убеждавате когото и да било в каквото и да било. Ще си докарате излишни разправии и главоболия.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес скандалът няма да ви се размине. На работното място ще се изнервите, ще влезете в конфликти с колеги и шефове и ще усложните нещата при преговори. И у дома няма да има мир и любов. Всеки ще тегли в неговата посока и така ще се окажете в баснята за орела, рака и щуката. Желателно е да получите квалифициран съвет от капацитет в проблемната за вас област.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на препирни и разправии на работното място. С никого и за нищо не може да се разбереш. Съветът е да водите преговори на четири очи, да потърсите капацитет за съвет и да намерите учител за децата, на които предстоят изпити, конкурси и кандидатстване. Конкуренцията е убийствена. Лесно се развалят приятелски и роднински отношения. Не поставяйте условия и ултиматуми.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
И докато другите се карат или влизат в неприятни спорове и интриги, вие ще свършите много добра работа. Не се включвайте в колективни инициативи. Днес общата работа ще бъде срам за всеки майстор. Очертават се безспирни разправии и неразумно поведение от страна на хората, на които сме поверили бъдещето си. Прекъснете вредни връзки и контакти. Ден на грубият материализъм.

4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Този ден идва с проблеми и си отива с главоболие или с друго здравословно неудобство. Старайте се да се движите по линията на най-малкото съпротивление. Не се опитвайте да спорите дори и да сте прави. Оставете жабите да си крякат в блатото, а вие се заемете с неотложните дела. Не споделяйте планове и намерения и не давайте непоискани съвети. Патите си и от ината.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес риба се лови в мътната вода на конфликта и междуособиците. И докато двама се карат третият ще обере екстрите и овациите и ще ги остави на сухо. Не работете в комбина с никого, не спорете излишно и не сключвайте нови договори. Има нещо недоизказано и недоуточнено в отношенията и то ще развали започнатата работа. Търсете и давайте консултации на четири очи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес риба се лови в мътната вода на конфликта. Очертават се спорове на работното място и в отношенията с партньори. Трудно ще се разберете и ще намерите общ език дори и с най-близките. Всеки се мисли за прав и не е склонен на компромис. Качвате кръвното и адреналина и може да направите прибързан ход. Добре е да се търси мнението на специалист по важните въпроси.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
18 Май 2020 година