Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Турски секссимвол посегнал на 50-годишна

Видяна: 23200 пъти

В нови скандали се е забъркал турският секссимвол и любимец на жените Джан Яман. Преди дни в публичното пространство бе направено скандално разкритие, според което актьорът е посегнал на своя почитателка.
50-годишна фенка твърди, че любимецът ѝ я е избутал, след като застанала до него, за да си направят селфи. Случката се разиграла в изискан ресторант, като дамата била помолена да напусне заведението заедно с цялата си компания. От своя страна 30-годишният актьор излезе със следния коментар: „Не е имало никакъв инцидент, тази жена дори не съм я виждал. Възползва се от мен, за да стане известна – това е всичко“.
Малко известен факт е, че по професия Джан Яман, който гледаме всяка делнична вечер в хитовия турски сериал „Свободен дух“, всъщност е юрист. Това, че познава добре законите обаче, не му пречи често да ги прекрачва. Актьорът редовно е обвиняван в агресивно поведение, включително и на работното си място. По време на снимките на романтичната поредица „Кой не ни обича“ през 2017 г. секссимволът хвърлил към екранната си половинка Селен Сойдер, позната на българските зрители като Топрак от „Сезони на любовта“, чаша с горещ чай. Поради тази причина съпругът на Селен ѝ бе наел бодигард, който да я пази от агресивния мачо. След случката Сойдер веднага подаде иск в съда, а агенцията, с която Джан работи, излезе с изявление, с което потвърждава, че красавецът наистина е действал агресивно на снимачната площадка на „Кой не ни обича“.
Последва съдебен процес и Яман бе осъден да плати на Селен 7830 турски лири (близо 2000 лв.) През миналия декември пък Яман посегна и на друг свой фен, който отишъл до анадолския квартал на Истанбул, за да гледа как се случват нещата на снимачната площадка и да проследи отблизо заснемането на любимата си тв сага. През това време обаче подвикнал на Джан и си изпатил от гнева му. /ретро

Публикувана на
17 Май 2020 година