Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 22814 пъти

Овен
Желателно е този ден да се прекара в покой и в доброволна изолация от шума наоколо. Съберете мислите си, приключете със стария начин на живот и довършете това, което отдавна сте започнали. Ден на костенурката. Не бързайте за нищо и за никъде и си гонете целта. Нещата ще стават бавно, но резултатът ще ви удовлетвори и ще привлече бъдещи съюзници. Настроението ви се покачва.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Препоръката на деня е да се прочистите от отровите както на физическо, така и на духовно ниво. Започнете прочистваща диета до новолунието. Направете разбор на връзките си. Вземете решение кои ще отпаднат и с кого ще продължите напред. Пазете се от случайни контакти, не давайте право на достъп до личното си пространство на непознати хора. Бъдете сред свои.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Съветът на деня е да гледате право напред и да не се разсейвате встрани от избраната пътека. Омайни сирени и приятелски покани на по питие ще размътват глави и съдби. Нищо ново да не се започва. Може да попаднете под фатално привличане и влияние. Всичко да се прави обмислено и без бързане. Не е нужно да покривате нармативи както в любовта, така и в спорта.

4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Не проявявайте излишна активност и не сменяйте посоката, в която сте тръгнали. Всяка промяна в плана ще ви се отрази неблагоприятно, ще ви коства допълнители усилия и пари. Противопоказно е да се бърза независимо кой и за какво ви притиска. Не се захващайте с много неща едновременно. Родените в първата декада са в рисково положение по отношение на имотни делби.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес е важно да избягвате пренапрежението. Това ще ви спести конфликти и нервни сривове. Ден на пасивност. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Вървете си по птя и не се отклонявайте, независимо кой какво ви предлага. До края на деня ще постигнете поне една важна за вас цел. Намерете тихо и спокойно място, обмислете възможните варианти. Прочистете се от шлаката.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Днес бавно и полека се стига до целта. Противопоказно е да се бърза. Не спешавайте и децата с учене или с други неотложни според вас начинания и занимания. Всеки на своето ниво трябва да работи над личните си амбиции и цели. Не поглеждайте встрани от семейната пътека. Ден на изневери, необмислени действия и временно дистанциране с партньора. Дайте си втори шанс.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден за прочистване от шлаката както на физическо, така и на духовно ниво. Пазете се от случайни контакти, които може да променят негативно връзките ви с партньори и работодатели. Не започвайте нови инициативи, особено ако няма как да проверите получените данни, информации и предложения. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не се поддавайте на влияния.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден за приключване на определен период от живота и дейноста ви. По някакъв начин ще стигнете до финала на отношения, връзки и проекти, към които отдавна сте се стремили и сте се подготвяли. Не позволявайте на странични хора и фактори да ви отклоняват от поетите ангажименти и обещания. Правете само това, което отдавна сте решили и за което сте се уговорили в предните дни.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Родените в първата декада ще постигнат максималното в условията, в които се намират. Днес отношенията и личните ви връзки достигат определен финал, след който ще започне съвсем нов начин на живот и работа. Не се отклонявайте от важните за вас мероприятия и цели, независимо кой и в каква посока ви дърпа или увещава да го последвате. Прочистете се от шлаката.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
С навлизането на Луната в знака на нехармоничния ви Овен навлизате в период на конфликти и противопоставяне. Днес е важно да не се отклоняваш от предварително уточнената програма, за да си нямаш разправии с партньори и близки. Ден на фатално привличане и влияние, което може да ви изкара от утвърдения коловоз. Малко преди обед не приемайте предложения
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден за приключване. Край с досегашния начин на живот. Довършете обещаната работа. Време е да се издължим и да си потърсим дължимото от длъжниците. Навлизате в период на лична и професионална инвентаризация на връзки и отношения. До вечерта може да постигнете важна за бъдещето ви цел. Огледайте се, подберете си екип, изберете тези, с които ще вървите напред.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Стремежът днес е да се постигнат отдавна гонени цели, да се завладеят позиции, към които от доста време поглеждате с желание и надежда. Ще съжалявате, ако се отклоните от предварително зададената и приета програма. Пазете се от въздействие и случайни срещи. В обедните часове тече обсебваща програма. Внимавайте с алкохола, лекарствата и наркотичните въздействия.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
17 Май 2020 година