Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какъв ще ни е късметът до 22 май

Видяна: 84840 пъти

Овен 21 март - 20 април
В днешния ден се сбогуваме със старото, с миналите ограничения и конфликти и сме склонни да извършим животопроменящи действия. На всички нива е нужна реформа. Коригирайте с подарък и цвете и грешките в любовта. Денят е високо енергиен, самоконтролът е важен. Не допускайте друг да ви въздейства емоционално и идейно. Направете това, което отдавна сте решили. На 16-и не се поддавайте на емоцията. В неделя е благоприятно за приключване, но не и за започване на нови връзки и дейности. Съберете мислите си, приключете със стария начин на живот и довършете това, което отдавна сте започнали. На 18-и много ще се спори, никаква работа няма да се свърши. 19-и е ден за пробив в местата със слаба защита. На 20-и уредете сделка - ориентирайте се към преговори, особено по имотни и наследствени дела, а на 21-и нищо важно не започвайте. Всяка крачка направена на своя глава ще ви изправя пред проблеми и неприятности в бъдеще. В петък сме оставени на собствен ход, нито доброто помага, нито лошото вреди.
Телец 21 април – 20 май
Ще се събудите с чудесна идея и с оформен проект, който е добре да реализирате. Днес всеки може да получи своята порция вдъхновение и откровение за бъдещето. Време е за генерални реформи в личен и в професионален план. Заемете се с лечебни процедури, пригответе си лекарство. Всичко предприето ще носи така необходимите реорганизации в начина ви на работа и живот. На 16-и ви осеняват нови идеи, които е добре да реализирате. На 17-и пристигате там, за където отдавна сте тръгнали. На 18-и с никого не може да се разберете. 19-20-и са дни на постижения и лични рекорди. Поне една работа ще се уреди, а може да се окажете и с една идея по-богати и защитени. Сменят се приоритетите, поемат се отговорностите, родители и деца си разменят ролите. Може да спечелите неочаквано. 21-и е рисков и опасен. Не очаквайте компромис, а и няма да направите такъв. На 22-и Слънцето напуска вашия знак и дава повече пълномощия на родените под Близнаци. Отношенията ви навлизат в двойнствена фаза. Нужен е дипломатичен подход. Върнете си дълговете и не правете нови. Обадете се на родители и деца.
Близнаци 21 май – 21 юни
Днес чашата на търпанието прелива особено за родените в средата на зодията. Някой се опитва да ви налага мнението си, без да се съобразява с вашето. Ще се решите на извънредни мерки и крачки, които при други условия не бихте си позволили. Някъде ще се наложат и ултимативни действия и забрани, които няма да се харесат на никого. Влизате в конфликт с близки и приятели. 16-и е рисков, опасен и прекалено емоционален ден. Влизате в конфликт с близки и приятели. В неделя ближете рани и се стремите да постигнете обещаното и замисленото преди. Може да попаднете под фатално привличане и влияние. 18-и носи разбъркване и несъгласувани действия на всички нива. Трудно ще се разберете с всички, но на четири очи нещата ще се уредят. На 19-и всичко тръгва като по вода и на 20-и може да уредете успешна сделка. 21-и идва с конфликти и измами. На 22-и доброто и злото сключват примирие и не се намесват в избора ни. Преградите падат и в любовта, но проблемът ще дойде от неравностойните и невъзможни връзки. Разчистете терена.
Рак 22 юни – 21 юли
Това, което предприемете днес ще се окаже в бъдеще от основно значение за личния ви и професионален живот. Не пестете усилия, средства и материали. Всичко да се прави здраво и функционално. Лесно се възприемат нови идеи. Половинката се съгласява с вашите, а вие намирате точния подход в ситуацията. Ден на съзидание и градеж. Не рушете и не се отказвайте от целите си. В събота е време за реформи. Включете резервите на пълна мощност. В неделя не се отклонявайте от предварителния план и програма. Не се захващайте с много неща едновременно. 18-и е рисков и конфликтен, всичко става с много нерви и притеснения. На 19-и ще се наложи да лавирате между два авторитета, ще се изнервите. Близо до течаща вода може да получите прозрение как да излезете от ситуацията. На 20-и ви чакат придобивки и печалби. На 21-и всичко тръгва накриво, но на 22-и имате повече шансове и късмет. Сега е момента да направите това, което ви идва отвътре. Бъдете себе си.
Лъв 22 юли – 22 август
Днес е добре да се заемете с фундаментални задачи, с дейности, на които ще разчитате в бъдеще и от които може да дойдат основните ви доходи. Ден за първа копка и първа целувка, а някой и ще повтори на сватбения си ден. Постарайте се да реализирате идеите, с които ще се събудите. Не позволявайте да ви отклоняват от целта дребните липси или недоразумения. На 16-и печелят тези, които яхнат вълната от промени. 17-и ви води на точното място. На 18-и се възползвайте от чуждата неориентираност и на 19-20-и ще постигнете максималното в ситуацията. Подпишете в тези дни новите си договори. Проведете консултации, обединете цели, ресурси и интереси с качествени партньори. Събирате силата си от стотици различни изворчета и потоци. Помислете за бъдещето на децата, уредете имотни и наследствени отношения, улеснете амбициите на близките си с финансова и морална подкрепа. Чудесен ден за инвестиране в бъдещето. 21-и е рисков и безенергиен, предприетото ще тръгне в грешна посока. На 22-и може да се изявите като шеф и ръководител на семейни и бизнес проекти.
Дева 23 август – 22 септември
Днес родените около 10 септември са в трудна позиция. Луна и Нептун ви гледат в опозиция от знака на Рибите. Ден на премълчани истини и изказани лъжи. Някой ще се опита да проникне в ума и в личното ви пространство, да изкопчи нужната за него информация или съгласието ви и да използва потенциала ви за лични облаги. Не продавайте евтино творческите си идеи. 16-и е ден на обрати в отношенията. Очертава се кражба на идеи. 17-и ви води към целта, която много ви е коствала. На 18-и не влизайте в излишни спорове, ще загубите време и пари. Не се опитвайте да убеждавате когото и да било в каквото и да било. 19-20-и ви дават шансове и възможности, които бързо трябва да се използват. Финализирайте договори, уредете имотни спорове и си подсигурете база за бъдещото развитие. Всичко, което се посади в земята и в ума ще даде богата реколта. Сега е момента да стартирате нова дейност, да подпишете нов договор и да влезете в нова среда. 21-и е рисков, а 22-и превратен - бъдете внимателни, върнете си дълговете, но не правете нови, за да не задлъжнеете тотално. Очертават се тежки приключвания, раздели и изневери.
Везни 23 септември – 22 октомври
Денят е свързан със строителството и с фундамента, с желанието да се направят нужните преустройства, за да се живее по удобно у дома и офисът да се направи по-функционален. Време е за генерални промени, съобразно новите изисквания и нуждите на момента. Направете преустройствата, които ще ви улеснят, ще ви подредят работата и живота. Направете си и здравословни процедури. 16-и идва с революционни промени и с желание да се започнат нови базови проекти. В следващите три дни Луната ще ви гледа в опозиция от Овен, а Юпитер и Плутон ще наливат допълнително масло в огъня на изкушенията. На 17-и приключвайте, но нищо ново не започвайте. 18-и е ден на конфликти - всеки ще тегли в неговата посока и така ще се окажете в баснята за орела, рака и щуката. 19-и отприщва важни проекти. 20-и носи придобивки. 21-и е рисков - тъмнината на предстоящото новолуние прикрива нечии тъмни замисли и изкривява информацията, а 22-и прочистващ - сега е момента да докажете пред себе си какво можете и какво точно искате.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес се събуждате с чудесна идея или някой направо ви снася в готов вид нужните данни и информации. Денят е благоприятен за старт на отговорни начинания и проекти, на които ще стъпите в бъдеще и ще разширите дейноста си. Нищо не е маловажно. Обръщайте внимание на всяка подробност и факт. Ще получите откровение за бъдещето. Не се отказвайте от намеренията си. През уикенда печелите последователи и правите удобни за другите личните си планове и намерения. По някакъв начин ще стигнете до финала на отношения, връзки и проекти, към които отдавна сте се стремили и сте се подготвяли. На 18-и е ден на препирни и разправии на работното място, затова не участвайте в събрания и групови инициативи. 19-и позволява да постигнете важна цел, но на 20-и може да се лишите от имот в полза на децата. На 21-и рискът ви диша във врата, както и да постъпите ще сбъркате. Нищо важно да не се предприема. На 22-и взимате своето от живота. В този ден всеки може да постъпи както му се харесва, както го желае, разбира и замисля.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден на откровение. Сякаш се събуждате от сън по един болезнен начин. Реалностите лъсват. Ще се наложи да направите генерални промени в начина си на работа и живот. Не отлагайте планираните ремонти. Навлизаме в период на разрушение на старато и изграждане на новото по един различен начин. Ден на фундамента, вложете качествени средства и материали в градежа си. 16-и е ден на кризи, които ще променят правилата както у дома, така и в работата ви. 17-и изисква постоянство за постигане на целта. Не се отклонявайте от важните за вас мероприятия и цели, независимо кой и в каква посока ви дърпа или увещава да го последвате. 18-и е ден на разправии на работното място. Вашата теза ще доминира. На 19-и всичко предприето ще тръгне успешно и ще ви донесе ползи. 19-и идва с изгодни предложения и печалби. Всичко, което предприемете на следващия ден ще задвижи колелата на бизнеса и личната ви инициатива. На 21-и не поемайте никакви рискове. 22-и е ден за върщане на дългове. В този ден е битката за лична самостоятелност. Направете прочистване на връзките си.
Козирог 22 декември – 20 януари
Днес сте генератор на идеи и нововъведения, които ще помогнат на семейството ви да излезе от кризата. Сега е момента да се приключи със старото мислене и със стария начин на живот. Заложете нови основи на бъдеща дейност. Започнете строителство и ремонти. Заздравете базата на деловите ангажименти, от които очаквате пари и стабилизация на бизнеса си в бъдеще. 16-и е ден с огромна трансформираща сила. Действайте активно и в неделя в посока на уточнени дейности. На следващия ден е важно да не се отклоняваш от предварително уточнената програма, за да си нямаш разправии с партньори и близки.18-и ще ви донесе проблеми и рискови ситуации. Търсете съвет от специалист. 19-и сблъсква интересите ви със силни противници. Родените в третата декада доста ще се изпотят. 20-и носи късмет, пари и повишение. По неведоми пътища и канали пристигат нещата, от които се нуждаете. 21-и е обсебващ, а на 22-и е време да се връщат старите дългове. Добре е да се разчистват делови и лични връзки, да се помете в дома и в градината, да се прочисти сърцето и душата от натрупания негативизъм.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Днес очаквайте благоприятни промени и трансформации, които ще ви улеснят живота, ще ви помогнат да поемете по нов път, да срещнете отдава търсения човек и работата ви да потръгне. Навлизате в период, в който старото се руши, статуквото си отива и освобождава място за нови хора с нови идеи в живота ви. Отворете се към света, направете предложение и чакайте такова. На 16-и ветропоказетелят на покрива на живота ви сочи нова посока. Чакайте промени и хора, които ще ви предложат нови варианти. В неделя довършете започнатото, а на 18-и избягвайте конфликтите. Не работете в комбина с никого, не спорете излишно и не сключвайте нови договори. 19-и носи късмет и придобивки, всичко тръгва по вода. На 20-и дайте от сърце, улеснете живота на близък, но не споделяйте докрай тайни и намерения. На 21-и правите грешен ход и изневерявате. На 22-и следобед длъжници ви се издължават. Днес се чистят камъните в градината на личния ни интерес, но това не значи да ги хвърляш в градината на съседа.
Риби 20 февруари – 20 март
Днешният ден обостря кожни и вътрешни алергии, засилва реакциите на непоносимост към присъствия и отсъствия, към съвети и предписания и към средата като цяло. Навлизате в период на коренна реформа в начина ви на работа и живот. Ще се наложи да направите болезнени крачки, които ще ви отделят от един и ще ви сближат с друг. Но не е изключено и да останете сами. На 16-и Луна и Нетун от Риби сключват пречупващ аспект с Венера и Меркурий. Очертава се разлом в отношенията, непоносимост към чужди съвети и препоръки. Ще се наложи да направите болезнени крачки, които ще ви отделят от един и ще ви сближат с друг. На 17-и приключвате етап от една връзка. 18-и дава разнопосочни сигнали. 19-и е ден свързан с интуицията и с рибешкото вдъхновение. Може да сключите изгоден договор, да купите нещо на сметка или да продадете непродаваемото до момента. Намирате изход от всяко положение. 20-и носи късмет, а 21-и проблеми. На 22-и не рискувайте. Ако се скарате с някого може да прекратите връзката ви.

Публикувана на
16 Май 2020 година