Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какъв ден ще е петък

Видяна: 12871 пъти

Овен
Ден на конфликти и скандали. Съвпадът на Луната с Марс ще предизвика на едно място буря в чаша вода, но на друго може да се излее като ураган и потоп от думи и дела, които ще заглушат здравия разум във връзки и отношения. Бъдете внимателни и не искайте много от живота. Денят е свързан с насилието и с желанието за коренни реформи. И дано това стане по безболезнен начин.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят се свързва с насилието, с желанието за реформи, които отдавна назряват, но така и не се случват. Тълпата е неуправляема, апетитите са огромни. Всеки се стреми да изблъска другия и да заеме най-благоприятното място. Не се поддавайте на провокации и съблазни. По всички възможни начини може да бъдете изкушени. Малко му трябва на човек, който дълго е живял във въздържание.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Родените в първите дни на зодията да не рискуват излишно. Контролирайте емоциите. Не излизайте от коловоза на личните връзки и не започвайте нищо ново. Може да се окажете във водовъртежа на неприятни и рискови събития, които ще провалят и най-добрите ви намерения. Не ходете на места, където се събират много хора. Напрежението нараства, някъде нещата ескалират.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят е зареден с прекалена емоция, с предизвикателства в чувствата и в любовта, с които трудно ще се справим. Очертават се пикове в отношенията, особено там, където има нещо неизказано и неуточнено. Не взимайте прибързани решения за заминаване и раздели. Стойте далече от места, където се действа необмислено или съзнателно се предизвикват конфликти.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес за грешка няма прошка. Отварят се огромни апетити. Желанието е да се разрушат установените норми и да се върне старото положение от преди кризата. Тълпата е неуправляема. Не се включвайте в съвместни инициативи. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Отнасяйте се внимателно към предлаганите идеи и оферти. Спазвайте диета.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Денят започва конфликтно и с рискове предимно за родените до 1-и септември. Луна, Марс и Меркурий сключват критични аспекти със Слънцето ви. Лесно ще пламват скандали, които може да доведат до раздели и травмиращи случайности. Бъдете вмнимателни на пътя и избирателни в контактите. Каквото се развали трудно ще се оправи. Стопирайте агресията.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на емоционални сблъсъци. Не влизайте в спорове, които може да се разраснат и неприятно да ви засегнат. Днес никой на никого не прави отстъпки. Очертават се конфликти по незначителни поводи. Ламтежът за пари, постове и позиции е неустоим. Тенденцията е да се разрушават стари връзки, без да се мисли за последствията. Реформите на бива да стават на всяка цена.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Родените в първите дни на зодията ще се възползват от чуждите грешки и емоции и ще направят силен ход. Днес грешките не се прощават, компромиси не се правят. Няма да позволите да ви пренебрегнат или прескочат в йерархията. Захапвате кокала и се държите ултимативно. Ден на авантюристите, който може и да спечелят, но със сигурност ще си имат и доста неприятности.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Тежък и провокативен ден, особено за родените до 1 декември. Луна Марс и Меркурий сключват рискови аспекти със Слънцето ви. По всички възможни начини ще ви изработят и подчинят, ще ви вкарат в губещи връзки и съюзи, ще ви продадат това, което не работи или друг е върнал. Всички сме в капана на мрежата, където по всички възможни начини ни доят и стрижат.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
В живота ви ще се появи опасен дразнител. Луна и Марс от Риби сключват пречупващ аспект със Слънцето ви и с Меркурий от Близнаци. Очаквайте удар в местата на личната си слабост и некомпетентност. Конкуренцията е на висота и няма да се поколебае да ви измести от играта. Очертават се и любовни предизвикателства и предателства, ако сте си позволили връзка на работното място.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Луна и Марс в конфликт с Меркурий ни карат да действеме първосигнално, особено ако са засегнати метериалните ни нужди, ако някой се опитва да печели на наш гръб и да провежда протекционна политика към незаслужилите и некомпетентните. Очертават се изблици на гняв, където се съберат много хора. Стойте далече от разгневената тълпа и ще си спестите проблеми.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес поставяте ребром парливите въпроси на масата за преговори. Внимавайте да не превишите права и пълномощия, а да извлечете най-доброто за вас от споровете на другите. Не забравяйте, че когато двама се карат печели третият или най-неочаквано върху него се стоварват грешките на другите двама. Денят ще донесе коренна реформа в отношенията и така нужните ни преустройства.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
*монитор

Публикувана на
15 Май 2020 година