Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да очакваме този четвъртък

Видяна: 12688 пъти

Овен
От днес и планетата на правото и закона Юпитер тръгва ретроградно и ни връща към старите разпореждания. Строгите мерки и ограничения ще се сменят с по-поносими. Всеки на своето ниво ще намери вратичката в закона, през която да се промъкне и да рестартира определена дейност или инициатива. Ще проличи кой си е научил урока. Ден за повишаване на личната ви квалификация.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Планетата на правото и закона Юпитер тръгва ретроградно в знака на Козирога. Подновяват се дела и юридически процедури спрени в миналото. Търсете учители, консултанти и специалисти, които ще ви помогнат в овладяването на непозната материя и в уроците на децата. Проведете нужните консултации и не се хвърляйте да се справяте сами със задачите, които си искат професионалист.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Тръгващият ретроградно Юпитер ни връща към законите от миналото. Стремежът е да се върнем на нивото преди кризата. Добре е да си припомним някои уроци. В този ден лесно се усвояват знания, правят се нужните паралели и връзки и се осъществяват контакти със специалисти в нужната област. Подновете тренировки и обучаващи курсове. Намерете учител за децата.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на тайното знание. Постарайте се да получите нужната ви информация директно от първоизточника, за да бъдете актуални и да действате в правилната посока в утрешния ден. Подновете образователната си програма, намерете учители и треньори за децата и изисквайте допълнителна информация за условията по предлаганите договори и работни програми.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Посветете този ден на проучвателна работа в посока на важните за вас цели и интереси. Не предприемайте нищо съществено преди да сте се консултирали с проворени хора, които са и доказани специалисти в съответната област. Опреснете знанията си, явете се на изпити и конкурси. Всяка получена информация ще се окаже навременна и ценна при взимане на отговорни решения.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес може да намерите работа като консултант, треньор или преподавател. Включте се в нов тип обучаваща програма. Може да намерите и детегледачка или сами да потърсите такъв тип заетост. Помагаме си по съседски в кризата. Всяка подадена или получена информация ще ви е от полза. Не се прибирайте късно вечерта и не планирайте пътувания и срещи за утре сутрин.
6
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден за проучване на условия и материали, особено по отношение на нови дейности и начинания, за които е нужна стабилна подготовка и технически познания. Не започвайте нещо, за което не сте подготвени. Потърсете специалисти, проведете нужните консултации и повишете личната си квалификация. Този ден не носи успех на лаиците и на действащите прибързано.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Всичко, което направите без предварителна подготовка едва ли ще издържи проверката на времето. Ден за консултации със специалисти и хора вещи в занаята, за който самите вие не сте подготвени, но ви се налага да работите. Сега е момента да започнете нов квалификационен курс, да намерите майстори за ремонта у дома и учители за децата. Набавете си и нужните помагала.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес вашата управляваща планета Юпитер тръгва ретроградно и ни връща към проблемите с образованието и юридическите постановки по отношение на бизнеса и промените в икономически план. Сега е момента да се променят законите, които не работят, да се отстранят пропуските в старите нормативни документи и наредби. Уредете отлагани юридически дела, процедури и плащания
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Залегнете на ученето, повишете личната си квалификация, постарайте се да разберете в каква посока ще действа конкуренцията както на работното ви място, така и в живота. Започнете нова учебна и тренировъчна програма. Посетете учителите си. Консултирайте се по въпроси, за които не сте компетентни и не се опитвайте сами да откривате топлата вода. Утре ви чакат тежки битки.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес може да спечелите и то добри пари от консултантска и прогностична дейност. Влизате в ролята на учител и психолог, помагате на някой да влезе в час, а на друг да открие вярната посока. Доверете се на интуитивните си възприятия. Добре е сами да повишите знанията и уменията си с включване в нови групи по интереси. Запишете се за нов квалификационен курс, влезте в нова среда.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Време е за премисляне и пренареждане. Посетете специалист в нужната ви област и се консултирайте по въпросите, които не разбирате. Добре е да получите информация от два независими и несвързани помежду си източника. Поровете се в стари справочници и ще намерите решение на технически проблем. И сънищата от тази сутрин носят решение на проблемите ви.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
*монитор

Публикувана на
14 Май 2020 година