Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни носи ретроградна Венера

Видяна: 11407 пъти

Овен
Венера тръгва ретроградно, а вашата управляваща планета Марс навлиза в знака на Рибите където енергията и е усмирена. Някой ще се върне към старата любов, друг към старата работа, която и преди не го е удовлетворявала, но в момента няма друг избор. Днес не може да се спре желанието за реформи. Бизнесът ще намери начин да излезе от кризата, но в любовта ще зациклите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Венера тръгва ретроградно. Утрото започва с конфликт, с рискови случайности и неблагоприятни положения за родените в първата декада. Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти с Уран от знака на Телеца. Не е изключено нещо в плановете ви да се пречупи и обърка. Спазвайте правилата на пътя и в отношенията. Денят ни зарежда с огромен енергиен потенциал, който търси поле за извява.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
От днес Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Ще се появи неприятен дразнител, който ще нараства и ще стигне апогея си на 13-и юни, когато Марс ще дойде в съвпад с Нептун. Ще се засилят алергичните реакции както на външно, така и на вътрешно ниво. Старайте се да не лъжете, бъдете отговорни в отношенията си. за вас предстои ден на долброволната жертва.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Време е за крачка в нова посока. От днес Марс ще ви облъчва в хармоничен аспект от знака на Рибите, а тръгващата ратроградно Венера ще позволи да се върнете към стари връзки, които вече ви липсват. Ден за неудържимо движение напред и нагоре. Сключете нови договори, уредете си среща с клиенети, посредници и производители. Уточнете взаимните си изисквания, ангажименти и условия.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Луна, Сатурн и Уран са в неблагоприятни и рискови аспекти със Слънцето на родените до 1 август. Каквото се развали трудно ще се оправи, особено в отношенията с приятели и партньори. Където се намеси трети нещата ще излезат от контрол и в интимните връзки. Лъсват едиповите ви комплекси. Приятели ще ви притесняват с искания, а и семейството няма да прави изключение.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за пътуване и покупки на едро. Ще намерите нещо изгодно, ще получите право на достъп до по-качествени стоки и материали. Уредете си партньорски срещи и преговаряйте по условията на новите си договори. Ден за лични рекорди. Може да ги поставите и в домашни условия. Денят носи изцеление от болките и неразбирането. Приемете и другата гледна точка.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на неудърживо движение напред и нагоре към важни цели и дестинации. Пътувайте, уредете на място въпросите, които ви интересуват и в краен случай ползвайте посредници. Подновява се важна за вас търговска дейност или инициатива, която ще ви осигури доходи и стабилност в бъдеще. Може да си стиснете ръцете с доверени партньори и клиенти и да задействате съвместни делови проекти.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на амбициозни действия, които крият и капани. Всеки е тръгнал с голямата кошница, но не всеки ще я напълни. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата. Може да се наложи да оставите на заден план личните си срещи и уговорки, за да уредите важен семеен проблем. Ден за изцеление, не отлагайте прегледи и консултации. Противопоказно е да ядете много и каквото падне.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден за представителни срещи, на които е добре да отидете с готов пакет от предложения и искания, а не да чакате друг да ръководи нещата. Побеждават подготвените и целеустремените, тези които си знаят цената и си преследват неотклонно целта. Ще си проличи кой може да направлява събитията и да триуфира над околните. Но това е и денят на доброволната жертва в името на децата.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за подвизи и лични рекорди, за среща с посредници, стоители, инвеститори и спонсори. Всичко, което уредите ще ви помогне да завладеете престижни позиции в обществото и да се внедрите в доходна професионална ниша. Не чакайте втора и трета покана, а сами се поканете и идете там, където знаете, че ви е мястото, че може да печелите, да се доказвате и работите успешно.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Този ден е изпитание за това, докъде може да стигнете. Родените в първата декада са в трудна позиция по отношение на договори, пари и протекции. С пълна сила действат и пречат едиповоите ви комплекси. Луна и Сатурн от Водолей са в квадратура с Уран от знака на златния Телец. Ще изпитвате финансови затруднения, ще се налага да вложите в действие скритите резерви.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден за командировки, преместване и пътуване, но повече с наземен транспорт. Благоприятен момент за покупко-продажби на имоти и предприемаческа дейност на границата с риска. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували. Препоръчват се групови инициативи. Влезте в нов екип или създайте такъв. Ден на преустройства и изцеление.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
*монитор

Публикувана на
13 Май 2020 година