Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как да спрем инфаркт вкъщи

Видяна: 21472 пъти

Ако получавате инфаркт и зад гръдната кост се появява притискаща, пареща болка, която не отминава, тогава трябва спешно да се обадите на линейка. Но в живота има ситуации, до които не може да се стигне до линейка и няма хапчета под ръка. Д-р Д. Кристофър и д-р Р. Шулц посветили половината си живот на изследването на този проблем. И стигнаха до извода, че можете да спрете инфаркт в рамките на минута с помощта на един продукт, който всеки има вкъщи!
В продължение на 35 години Джон Кристофър наблюдава ефектите на черен пипер върху човешкото тяло. През цялото това време състоянието на пациентите му, които са го употребявали, значително се е подобрило. За да спрете предстоящия сърдечен удар, трябва да добавите една чаена лъжичка смлян черен пипер към чаша вода. Този лют пипер съдържа голямо количество капсаицин, който дразни дихателните пътища, кожата и лигавиците. Това е обезболяващо и разсейващо.
Този метод е подходящ само, ако човекът е в съзнание. Ако той е в безсъзнание, тогава можете да капете няколко капки екстракт от черен пипер под езика.
Освен това черният пипер е много здравословен. Съдържа най-малко 25 вещества, които могат да имат благоприятен ефект върху човешкото тяло.
Лекарите предлагат тази люта подправка за подобряване на метаболитните процеси. Той има добър ефект върху усвояването на полезни микроелементи и дори допринася за загуба на тегло.
Методът за спиране на инфаркт, споменат по-горе, трябва да се приема като акт на първа помощ. Може да се използва само в спешни случаи. /zdrave.to

Публикувана на
12 Май 2020 година