Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 14030 пъти

Овен
Не се съмнявайте, че до утре ще преодолеете преградите по пътя, но бъдете готови и да платите цената за това. Родените в третата декада са в особено трудна позиция на избор. Може да нарушите закони и предписания и да отпаднете от играта. Щадете очите, не се преуморявайте. Изискванията към вас ще са много големи. Утре ще се намери отговор на повечето спорни въпроси.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес преградите са лесно преодолими. Ще се намери изход и вариант и от най-проблемните положения и връзки. Съветът е да се концентрирате върху най-важната и неотложна цел и като я постигнете тогава да се заемете с нещо друго. Ако хванете едно за главата, а друго за краката, нищо няма да свършите. Денят ви дава шансове, за които друг е готов да плати много. Възползвайте се.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес трябва да направите избор, да се концентирате в определена дейност и посока, която ще развивате в бъдеще и с която ще издържате семейството си. Не се захващайте с много неща едновременно. Започнете с това, за което сте подготвени и имате всички необходими документи, разрешителни и сертификати. Взетите решения ще ви издигнат на по-висока степен на развитие.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес е важно да се действа внимателно и без бързане. Може да ви се предложат варианти за работа, които изискват компромис. Преградите са лесно преодолими, но някои от тях играят ролята и на защита, така че не е нужно да ги събаряте. Не противопоставяйте семейството на личния си и професионален избор. Вечерта може да си поръчате сън-прогноза за бъдещите си действия.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Денят започва обнадеждаващо, позволява да се премахват ограничения и прегради, но някъде може да се отиде и към прекалявания, които ще се отразят негативно на работата и личните връзки. Вечерта е заредена с динамита на неразбирането и повокацията. Водете директни разговори без посредници. Всичко, което остане недоуточнено и недоизказано ще донесе проблеми в утрешния ден.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Концентрирайте се над най-важната и неотложна задача и докато не уредите нещата и не довършите работата не започвайте нищо друго. Родените в третата декада ще получат шансове, които не се дават всеки ден и на всеки. Може да спечелите дело, да подпишете изгоден договор и да получите дължими суми. Вървите и към имотна сделка, която ще ви подсигури на защитено място.
6
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Преградите са на всяка крачка. Ще плащате за всичко и то с лихвите. Ще се окажете в положение на длъжници, дори нищо да не дължите. Предварително дадените обещания не се спазват. Може да влезете в заплетени юридически казуси и да качите кръвното. Вечерта носи успокоение и омиротворение. Бъдете сигурни, че утрешният ден ще ви донесе решение и изход от ситуацията.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Това ще бъде може би най-успешният ви в професионално и делово отношение ден за периода. Сключените договори ще позволяват да излезете от дупката, в която по един или друг начин сте попаднали. Ще преодолеете не само преградите по пътя, но и личните си страхове и може да извлечете повече екстри при преговори. Вечерта преди заспиване си поръчайте сън-прогноза.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Сега е моментът да се подпишат нови договори, да се стартира нов бизнес или да се поднови старата делова инициатива. От утре Марс ще навлезе в Риби и ще внесе провокативна нотка в отношенията ви с партньори. Не пропускайте днес да се разберете по спорните въпроси, да уточните мнения, позиции, плащания и отговорности. Концентрирайте се над най-важната си цел.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за първа крачка и първа копка, за подписване на нов договор и за изкачване на престижни делови позиции. Не се давайте без бой, гонете си интереса и утре ще се почувствате победители. В момента имате възможност да прекрачите прегради и ограничения, да пробиете там, където в миналото са ви отказвали или отпращали с извинения. Опитайте пак и в любовта.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Всичко предприето в днешния ден ще носи късмет и творчески успехи. Ще преодолеете преградите в отношенията на работното място и в любовта. Подпишете нови договори и тръгнете в желаната посока. Концентрирайте се, действайте без да се отклонявате от поставените задачи. Вечерта преди заспиване мислете усилено за проблемите си и ще се събудите с готово решение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
И ако в предните дни сте направили крачка назад, то днес е добре да направите две крачки напред в тангото на живота. Добре е да подпишете нов договор, да преговаряте с работодатели и спонсори и да търсите начин за внедряване на сигурни и престижни позиции. Не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите в общуването и по пътя към голямата и важна за вас цел. Действайте.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
/монитор

Публикувана на
12 Май 2020 година