Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5 модерни рокли за лято 2020

Видяна: 122340 пъти

Лято 2020 е сезонът на семплите и женствени рокли - спортни къси модели, рокли на цветя или небрежни разкроени силуети. Вижте кои са 5-те най-модерни рокли за лято 2020.
1. Рокля на цветя
Няма нищо по-лятно от рокля на цветя. Затова никога не е изненада, когато роклите с флорални мотиви са част от модните тенденции. През лято 2020 преобладават щампите с по-големи цветя. За разлика от щампата с малки цветчета, по-големите флорални мотиви са по-елегантни и подходящи за специален повод.
Разбира се не липсват и роклите с дребни флорални мотиви. Те обаче се вписват по-добре в ежедневния стил.
2. Свободна макси рокля
Макси роклите са една от най-актуалните тенденции за лято 2020. Модерен този сезон е А-силуетът, който подхожда на почти всяка фигура. Най-голямото му предимство е, че прикрива несъвършенствата. Актуални са и моделите, които са изцяло свободни. Ако искате да добавите акцент, може да сложите колан на талията. Този тип рокли са подходящи за свободното време, по-рядко за работното ежедневие.
3. Семпла къса рокля по тялото
Най-семплата тенденция за лято 2020 е обикновената къса рокля по тялото. Преобладава дължината до средата на бедрото. Най-актуални са моделите с дебели презрамки и къси ръкави, които имат по-спортно излъчване.
Друга тенденция при късите рокли са кокетните женствени модели - с къдрички и пера. Те обаче са по-скоро за специален повод, не толкова за всеки ден.
4. Асиметрична рокля
Асиметричните рокли винаги са интересни и привличат вниманието. Любопитното за лято 2020 е, че асиметрията е както при полата, така и при деколтето. Роклята с асиметрична долна част прибавя извики на фигурата и подчертава краката. Асиметричното деколте пък добавя сексапил дори на най-семплия модел и слага акцент върху шията и раменете.
5. Полупрозрачна рокля
Полупрозрачните рокли са винаги секси и много интересни. За лято 2020 ги виждаме като част от плажната мода, но и в ежедневния стил. Преобладават моделите с къдрички. Повечето са с подплата, макар да има и по-провокативни предложения. Те обаче не са подходящи извън ревю или червения килим. / rozali.com

Публикувана на
11 Май 2020 година