Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои понеделник е тежък ден

Видяна: 12017 пъти

Овен
Ден на връщане към миналато. Планетата на кармичните изпитания Сатурн тръгва в ретроградна посока, а планетата на бизнеса Меркурий навлиза в знака на трона си Близнаците. Този ден ще сложи край на доста ограничения, но ще ни изложи и на опити за измами и манипулации. Не бързайте да правите каквито и да било стъпки в нова посока или да прекратявате отношения. Запазете неутралитет.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Меркурий напуска вашия знак, а Сатурн тръгва в ретроградна посока в знака на нехармоничния ви Водолей. И най-добре обмислената и подредена програма може да се обърка, ако сте се обвързали с неточните хора. Не взимайте и не давайте заеми, не влизайте в среда, която не ви допада независимо екстрите, които обещава. Една лъжа ще коства много на всички засегнати в ситуацията.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на зарибяване и манипулация. Не се обвързвайте с никого за нищо и по никакви поводи. Лесно се попада в мрежите на хитреците. Проверявайте по различин канали информациите, които получавате. Не бива да се действа първосигнално. Истината е скрита зад много тайни и паравани. Меркурий навлиза в знака на трона си Близнаците, бизнесът се готви за рестарт.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Един от тежките ви и кризисни дни за месеца. Лесно може да се оплетете в мрежи за наивници, да сключите неизгодна сделка и да задлъжнеете. Не давайте и не взимате заеми. Отложете за следващите дни подписването на новите си договори. Приемайте с подозрение всичко, което ви казват и предлагат и проверявайте всяка получена информация. Паяците дебнат в социалните мрежи.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес ще се подават манипулиращи сигнали целящи да прикриват истината и да объркват лаиците в избора им. Печелят тези, които владеят положението и използват другите като марионетки в голямата си игра. Меркурий навлиза в Близнаци и Сатурн тръгва ретроградно. Време е да започне връщане на бизнеса към старите нива, но с нови изисквания и правила, които не на всички са ясни.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на примамливи предложения, които обещават пари, екстри и любов, но в последствие ще затегнат примката на зависимоста около врата ви. Паякът дебне и в социалните мрежи. Бъдете бдителни в контактите и внимателни в избора. Прочистете съзнанието си от обсебващи мисли и реклами. Не прекалявайте със силните почистващи препарати. Домашният сапун е препоръчителен.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ако обстоятелствата не налагат излизане от дома, останете си в къщи. Ден на паяка. Лесно може да бъдете оплетени в мрежи от лъжи и интриги. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте дълготрайно, особено ако усещате нещо несигурно и скривано. Не взимайте и не давайте заеми и не влизайте в непозната среда с обещания за взаимни действия и проекти.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
В момента лесно се лови риба в мътната вода на кризата. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието и опити за психично въздействие над големи групи хора. Ден на паяка в мрежата, в която всички сме в ролята на мухи. Не мърдайте много, не се обвързавйте и не позволявайте намеси. Отложете за утре важните делови и професионални срещи, както и сключването на новите си договори.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Навлизаме в период на преобразяване. Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Близнаците, а Сатурн тръгва ретроградно и ни връща към стопираните в миналото дейности. Време е да се поемат задълженията. В такъв мътен париод някой ще се опита да бръкне в казана с меда или да използва друг като острие за личните си интереси. Не се обвързвайте с никого и за нищо.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес силните ще се възползват от доверието и лоялността на слабите. На едно място ще влезете в опасни връзки, но на друго може да извлечете ползи от чуждата наивност и глупост. Паяци дебнат в мрежата. Който познава законите и е в час с тенденциите ще се възползва. Всичко да се проверява. Не очаквайте лоялност, но и няма да проявите такава спрямо колеги и подчинени.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден на паяка и мухата заплетена в мрежите му. Не се обвързвайте независимо с кого и по каква причина. Не е благоприятно за сключване на нови договори, за големи покупки по интернет, за теглене и даване на заеми. Но това е и денят на човекът-паяк, който тайно и навреме ще защити интересите на слабите и онеправданите. Всяко добро дело ще се напише на сметката на съдбата ви в бъдеще.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес хитреците ще използват нови матоди начини и технологии, за да ограбват лаиците и беззащитните. Като се добавят и личните ни пороци лесно може да влезем в мрежите заложени от умелите ловци. Съветът е да не предприемате нищо важно и съществено за бъдещето си. Не подписвайте нови договори и не влизайте в чужди игри, независимо обещанията за бърза печалба.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
/монитор

Публикувана на
11 Май 2020 година