Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите до 8 май

Видяна: 81320 пъти

Овен 21 март – 20 април

На 2-3-и се заемете с проекти и начинания, на които ще разчитате в бъдеще. Съботният ден ви зарежда енергийно, а и обстоятелствата ще позволят да извоювате лична и духовна самостоятелност. Трети е един от най-мощните дни за месеца. Проведете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. Някой ще спечели състезание или конкурс, а друг ще достигне връхната точка на една своя амбиция. 4-и е ден на сърцето и сърдечните работи. Ако се скарате с някого, дълго няма да се сдобрите и помирите. На 5-и не трябва да изглеждате перфектно. Ще ви оглеждат и преценяват навсякъде, където отидете. На 6-и се засилват маниакално-депресивните състояния. Не оставайте сами, стопете дистанциите, забравете конфликтите и се радвайте на празника. На 7-и пълнолунието превъзбужда, активизира сдържаните страсти и амбиции, подтиква ви да се държите провокативно и агресивно. На 8-ми може да се разберете с всеки и да постигнете консенсус по спорните до момента въпроси. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена.
Телец 21 април - 20 май
2-3-и са дни на сила, на приятни моменти с близки и приятели и на възможност да подредите по нов начин живота и интериора у дома. Навлизате в дните на съзиданието и градежа. Осигурете си комфорт. На 4-и обгрижете някого. Направете някому желан и заслужен подарък. Старайте се повече да давате, за да може утре да взимате. На 5-и ситуацията се променя във ваша полза. Сега е моментът да се обвържете с нов договор, да привлечете съмишленици и да направите предложение. На 6-и всеки трябва да си знае мястото и цената, да бъде сред свои и да прокарва проекти и дейности важни за общността, с която е свързан. На 7-и е пълнолуние, срещате агресия. Може да влезете в конфликти с близки и роднини по имотни и наследствени дела и въпроси. Не сте склонни да отстъпвате и да правите компромиси, а така скандалите не ви мърдат. 8-и носи примирие. Ден на равнопоставеност между физическото и астралното ни тяло. Намерете мястото, което ви устройва и носи радост. Укротете амбицията, балансирайте отношенията у дома и на работното място.
Близнаци 21 май – 21 юни
Не се опитвайте да надскочите себе си през уикенда. В събота не влизайте в противоречие с близките, после трудно ще се помирите и сдобрите. Денят се свързва с кармата на рода. На 3-и Луна и Нептун сключват пречупващи аспекти с Венера от вашия знак. Очертават се проблеми в любовта и в личните връзки. 4-и изисква да се погрижим за другите, да правим услуги и да улесняваме живота на близките си доколкото можем. Ще получите откровение за действителното състояние на личните си връзки. На 5-и съдбата завърта своето колело и ви помага да излезете с чест от неприятни и конфликтни ситуации. Луна и Марс облъчват Венера от Близнаци в хармонични аспекти. На 6-и е добре да се работи в екип, сключете съвместни договори. Всичко предприето ще носи ползи и късмет и ще определи нова посока на развитие. На 7-и нищо важно не започвайте. Не преговаряйте, не влизайте в зависимости, не теглете кредити и не се обвързвайте по възможност. 8-и носи хармония и стабилизация. Луната навлиза в знака на опозицията ви Стрелеца и в следващите два дни ще задвижи кармичен кръст в хороскопа ви.
Рак 22 юни – 21 юли
На 2-3-и плувате в свои води и свършвате добра работа в полза на семейството и бизнеса си. Някой ще повика неволята, а друг ще се опре на приятел. Не отказвайте съдействие на съседите, утре и те ще помогнат. В неделя излизате на предни позиции и получавате награди за положените усилия. На 4-и вложете цялото си старание и емоция в дейности, подкрепящи някой изпаднал в нужда. Родените в първата декада е добре да отложат пътувания и да се съобразят с нуждите на момента, на близките и децата. 5-и носи изпитание за връзките ви. Ще разберете кой и доколко държи на вас. Очертават се раздели. На 6-и опитайте да влезете в нова среда, с нови договори и поръчки. Трудно ще се справите без подкрепа и съдействие. Обединете семейните интереси, сили и ресурси за общи действия в кризата. 7-и е рисков. Развихрят се опасни страсти, използват се непозволени тактики и хватки. За сметка на това пък 8-и е балансиращ ден. Тенденцията е взаимно да си влезем в положението и да си помогнем, за да излезем от кризисните ситуации. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да дадеш и приемеш подкрепа.
Лъв 22 юли – 22 август
2-3-и са дни на активни творчески занимания и строителни дейности. Сега е момента да осъществите отдавна планираното и замисленото, което все отлагате. Всичко предприето ще носи късмет. Партньорите ви ще оценят не само работата, но и чувствата ви. На 4-и поспрете, помислете на кого може да помогнете, за да ви помогне и той в бъдеще. В този ден се печелят симпатизанти и спонсори. На 5-и се постарайте да изглеждате различно и мисленето ви ще се промени. Ще доминирате в средата си. Получавате особено важна и ценна информация. 6-и е ден на призив, на делови и политически събрания. Ден за организиране на групови инициативи, за съвместна работа на екипа и стиковка на бъдещите дейности с партньори, спонсори и кредитори. На 7-и не рискувайте. Очертават се остри сблъсъци в полето на бизнес интересите. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и вие ще сте безкомпромисни в битката за кокала. 8-и предлага готови решения. Търсете пътя на компромиса и ще постигнете примирието, , което е било невъзможно в предните дни.
Дева 23 август – 22 септември
През уикенда Луната от Дева сключва рискови аспекти с Венера и Нептун и дано Юпитер и Плутон от Козирога ви помогнат да се заземите, да контролирате връхлитащите емоции и страсти и да си вършите работата. Концентрирайте се над преките дейности и задачи и не излизайте от зоната си на комфорт. 4-и изисква да дадеш преди да поискаш. Ден за прояви на милост и състрадание към познати и непознати. Днес изборът се прави със сърцето, а не с ума. 5-и е ден на преобразяването в нови дрехи и с нова визия. По външността ще ви посрещат и по ума ще ви изпращат. Може да получите чудесно предложение и в утрешния ден да подпишете изгоден договор. 6-и дава шанс да влезете в нова среда. Денят е благоприятен за старт на нова търговска и бизнес инициатива. Подновете участия в стари проекти. 7-и е рисков ден. Внимавайте да не се окажете третият в играта на други двама. Не се намесвайте в чуждата работа и лична връзка. 8-и обаче ще е хармонизиращ. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не влизайте в ролята на арбитър, независимо кой и за каква услуга ви моли.
Везни 23 септември – 22 октомври
На 2-3-и удовлетворявате желанията на близките и получавате в замяна нещо, което отдавна искате. Подходете творчески към задачите, намерете „баш майстора”, който да помогне, за да не се наложи всичко да се преправя и поправя. Не отивайте в крайности и не се претоварвайте. 4-и е ден за прояви на благотворителност и обич. Ден за прояви на милост и състрадание. Огледайте се, помогнете на някой нуждаещ се и съдбата ще ви върне жеста по неочакван начин. На 5-и посетете център за разкрасяване. Облечете се представително, защото денят ще ви предложи и представителни срещи. Може да получите неочаквани покани и предложения. 6-и предлага възможности за съвместни делови участия. Подпишете нови договори. Не си позволявайте да останете извън общността, към която се чувствате принадлежащи и съпричастни. 7-и е зареден с агресия и неустоим ламтеж за екстри. Ден на остри сблъсъци на интереси, мнения и позиции. Очертават се конфликти и рискови моменти. 8-и задава правилната посока. Обстановката се успокоява, намират се точните думи и се ближат раните от действията ни в предния ден.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Съботният ден е ден на фонтана от преливаща духовна и физическа енергия. Всеки на своето ниво може да намери таен или явен източник на сили, подкрепа и ресурси. На 3-и всичко предприето носи късмет и положителни емоции. Пълномощията ви се увеличават, но и отговорностите ще нараснат. На 4-и помагате на близък да се справи с проблемите си и да постигне своите цели. Работете в посока на обгрижване и подкрепа на изпадналите в нужда и изолация. И вашите нужди ще бъдат удовлетворени от хора с подобно поведение. 5-и променя правилата и личното ви излъчване. В този ден е благоприятно да се обвързваме с доказани във времето партньори, да търсим своята половинка в бизнеса и в личните отношения. На 6-и влезте в нов екип или създайте своя група за работа и защита. Пълнолунието на 7-и противопоставя Луната от Скорпион на Слънцето от Телец. Внимавайте да не провалите важни бизнес отношения. 8-и носи хармония и разбирателство. Опитайте да разберете другата гледна точка и мотивите, които ръководят действията на околните.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
През уикенда Луна, Венера и Нептун образуват кръст с рожденното ви Слънце. Всичко ще става с клизма, по болезнен и неприемлив начин. Не рискувайте излишно. Не се претоварвайте, отнасяйте се критично към всяка предложена идея. 4-и изисква прояви на разбиране и взаимопомощ. Ще разберете кой и доколко държи на вас. Скандалите в този ден разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. На 5-и полезните вещества пракрасно се усвояват. Денят изисква и налага личностна трансформация. Всяка промяна във външния ни вид ще се отрази на вътрешно ниво. 6-и дава шанс за обединение на ресурси и интереси. Днес е важно да решиш към кой лагер принадлежиш. Ориентирайте се към нови клиенти, инструктори, консултанти, работодатели и спонсори. На 7-и очаквайте атаки. Пълнолунието превъзбужда. Засилват се депресивните състояния. Някой ще се почувства сам и изоставен. На 8-и обаче с всеки ще се разберете. Разпределете и задълженията у дома и на работното място. Не се напъвайте да свършите всичко сами. През уикенда се очертават проблеми в любовта и връзките.
Козирог 22 декември – 20 януари
2-3-и ще са най-силните ви и успешни дни за периода. Ще постигнете важна цел и ще влезете в контакти с хора, които ще променят бъдещето ви, ще ви вкарат в нова среда и ще ви обичат. Намирате лост и опорна точка, повдигате и разрешавате проблемите от миналите дни и вече дишате по-спокойно в кризата. 4-5-и обаче са рискови и проблемни. Проявете милост и състрадание към ближния. Позволете на някой да ви обгрижи, да бъде с вас и просто да ви обича. Щадете здравето и чувствата на партньора. 6-и поставя нови задачи, позволява да се усвоят полезни уроци и лечебни програми. Ще усетите с някакво шесто чувство откъде трябва да бягате и къде ще бъде вашият спасителен оазис за бъдещето. На 7-и избягвайте конфликтите. Очертават се пикове на агресия и взаимно незачитане. На всички нива предстоят тежки битки за работа, пари и ресурси. Каквото насрочите за петък ще донесе късмет, пари и ползи. Ако нещо трябва да се дели, сега е момента. Лесно се преодоляват различията, намира се верния подход в ситуацията, разпределят се точно пари, средства и отговорности.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Ако на 2-и посегнете несъзнателно към нещо, то може да се окаже печелившият ви избор. Ден за творчество, за ремонти, преустройства и начало на строителни дейности. На 3-и изкачвате връх в отношенията и чувствата. Трудно балансирате между свои и чужди желания. Денят е високо енергиен. Повишават се изискванията ви към другите и техните към вас. Вземете решение за обвързване. На 4-и чакайте подаръци от съдбата, от тези които ви обичат и ценят. Един от дните, в които молитвите ни се чуват, особено тези отправени от сърце и душа. Внимавайте за какво се молите и какво искате. 5-и определя нова програма в отношенията. Днес лесно се усвояват нови знания, полезни вещества и уроци. Ще се появи стар проблем, но бързо ще го решите. 6-и е благоприятен ден за съвместни делови и творчески инициативи, за подписване на колективни трудови договори и за работа в екип. Търсете единомишленици. 7-и и 8-и носят болки и грижи. Кой както може, ще се опита да ви захапе, да ви ощети и провокира, така че да му снесете ценна информация. Не се обвързвайте с никого за нищо.
Риби 20 февруари – 20 март
През уикенда Луна и Венера са в неблагоприятни аспекти с Нептун от вашия знак. Ще се наложи да работите на чуждо, а и близките ще ви създават проблеми с прекалени искания и молби. Вървите към изневери. 4-и е ден за благотворителност. Ден за любов, помирение и разбирателство. Сега е момента да стопите ледовете, да направите жестовете, които се очакват от вас и да тръгнете заедно напред. 5-и обновява връзки и интереси, нужна ви е и нова визия. Благоприятен ден за всякакъв тип козметични процедури. Време е за промяна на външно ниво, която ще предизвика и промяна на вътрешното ви усещане. На 6-и подпишете нови договори. Не се колебайте да влезете в нова среда и да започнете нещо различно, на което ще се гради живота, работата и любовта ви в бъдеще. На 7-и действате безкомпромисно. Очертават се остри сблъсъци на мнения, позиции и интереси. Не отстъпвайте, имате реални шансове да изпреварите конкуренцията. На 8-и обаче отстъпвате от позиции, решения и мнения, за да има мир и любов и за да не си нарушите спокойствието.

Публикувана на
01 Май 2020 година