Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Какви бижута са модерни за лятото

Видяна: 166600 пъти

Бижутата на пролет/лято 2020 са вдъхновени от природата. Актуални са перлите, флоралните мотиви и бижутата с мидички. Обеците халки са на мода във всичките си варианти, както и семплите дълги огърлици. Шапките с козирка са топ тенденция, заедно с всички видове диадеми. Вижте тенденциите при аксесоарите и бижутата за пролет/лято 2020.
Бижута с миди
Бижутата с миди са идеалната лятна тенденция. Може и да ви се сторят детински на пръв поглед, но много дизайнери успяха да им придадат актуално и много елегантно излъчване. Виждаме мидичките върху бижута, огърлици и гривни.
Бижута, вдъхновени от животните
Още една тенденция, вдъхновена от природата: бижутата с животни са много актуални за сезон пролет/лято 2020. Преобладават акцентите с насекоми.
Бижута с цветя
Флоралните мотиви са вечна лятна тенденция. Харесваме ги, защото са много женствени и нежни, като в същото време не остават незабелязани. Цветя ще видите както при обеците и пръстените, така и при други аксесоари - шалчета, диадеми, колани.
Бижута с камъни и минерали
Суровата красота на природата винаги е вдъхновявала дизайнерите. И това се вижда много ясно при бижутата.
Обеците и огърлиците с полускъпоценни камъни и минерали се налагат като топ тренд.
Бижута тип верига
Има нещо много бунтарско в бижутата тип верига. Някои хора пък ги свързват с хип-хоп културата. Тази тенденция наблюдаваме по-скоро при огърлиците и гривните. Тя е малко по-грубовата на пръв поглед и подхожда повече на спортно-елегантна визия.
Дълги и семпли огърлици
Харесваме дългите и семпли огърлици, моделите, които са само верижка и обикновен медальон накрая. Идеални са за съчетаване както с елегантна рокля, така и обикновена тениска или дори пола и риза. Това е дискретно бижу, което да завърши тоалета ви, без да се натрапва.
Брошки-цветя
Брошката е аксесоар, който малцина използват. Но дизайнерите често я предпочитат за завършек на тоалета. През пролет/лято 2020 виждаме, че брошките цветя преобладават, давайки ни възможност да носим красива цветна градина върху всяка дреха.
Бижута с перли
Перлите почти винаги присъстват като част от модните тенденции. През пролет/лято 2020 също можем да им се радваме. Тази година бижутата с перли са малко по-семпли и се вписват чудесно в ежедневния стил
Завръщането на диадемата за коса
За мнозина диадемата за коса може и да изглежда старомодна, но всъщност не е така. Дизайнерите придават нов и свеж вид на диадемата, превръщайки я в топ аксесоар за сезона. Интересното е, че разнообразието е огромно - от най-семплите и едва забележими модели до обемни, украсени с панделки и бродерии.

Публикувана на
29 Април 2020 година