Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква до 1 май

Видяна: 85600 пъти

Вижте какво вещаят за вас звездите за седмицата от 25 април до 1 май.

Овен 21 март – 20 април
25-и не е ден за съвместни инициативи. Съветът е нищо сериозно да не предприемате, да не се обвързвате с никого за нищо и да не насрочвате първа среща. В неделя всичко върви по план, късметът ви работи, срещате важни за бъдещето ви хора. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Водете принципна политика. 27-и разширява личните ви хоризонти, очаквайте обаждане от чужбина. Получавате някакво прозрение и озарение за истински важните неща, към които трябва да насочите вниманието и амбициите си. 28 и 29-и са дни с повишен риск. Ще се чуят неадекватни и ненавременни коментари по важни за всички въпроси. Много внимателно пресявайте думите си. На 29-и се освободете от греховете и притесненията. От обед на 30-и навлизате в успешен и печеливш период. Ориентирйте се към ремонти и преустройства. Някой се връща на старата си работа до дни. На първи май до обед се въздържайте от инициативи, особено такива, които носят противопоставяне между стари и нови партньори.
Телец 21 април – 20 май
В събота избягвайте случайните срещи. Прекарайте деня в уединение и в тихи семейни занимания. На 26-и ще имате прозрение за бъдещето. Слънцето и Уран са в съвпад в знака на Телеца, а това положение ще ви дари с неочаквано прозрение за бъдещата ви работа и лична връзка. На 27-и Меркурий навлиза в Телец. Бизнесът ви живва, обаждат ви се с предложения и от чужбина. На 28-и се очертават провокации на всички нива. По незначителни поводи може да избухнат конфликти. Не коментирайте своя и чуждия живот и избор, за да не обтегнете отношенията си с близки и колеги. На 29-и отвявате конкуренцията. Подновете контакти и изгладете различия, особено ако ви предстои съвместна работа и съжителство. 30-и е конфликтен и рисков ден. Движете се с повишено внимание и не провокирайте околните. На 1-ви е време да се започне начисто в отношенията. Очертават се неприятни разговори, след които някой ще си тръгне, а друг ще се примири и ще остане.
Близнаци 21 май – 21 юни
До 27-и Луната е в Близнаци в съвпад с Венера. Аспектът ще отпуши стаени чувства и страсти и ще ни срещне с любовта на тайни или на явни места. 25-и носи предателства и фатално привличане. Не планирайте първа среща и не променяйте плановете си под нечие въздействие. На 26-и се настройте творчески. Бъдете максимално активни и ще постигнете каквото сте намислили. Тази вечер Луна и Венера светят заедно в нощното небе. На 27-и е ден за пътувания и командировки доколкото ситуацията позволява и генерала разрешава. Не е време за хленчене и оплакване. 28-и провокира конфликти и негативни изказвания. Ден на остри битки за територии на влияние, пари и власт. Внимавайте с изказванията, ще ви провокират не само враговете, но и приятелите. На 29-и стопявате дистанциите. Ден на помирение и опити за възстановяване на стари връзки, договорености и приятелства. На 30-и не започвайте нищо важно. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може да се окаже, че в нещо бъркате или не сте достатъчно информирани. На 1-ви намирате правилния път.
Рак 22 юни – 21 юли
Проблемите в тези дни ще дойдат от прекалената ви емоционална нагласа и от тенденцията към неравностойни връзки. За 25-и не планирайте работа в екип. Съвпадът на Венера и Луна в следващите два дни ви поставя пред дилемата да си верен или да изневериш. Меркурий навлиза в Телец и стимулира бизнеса. На 26-и е време да се върнем назад, да подновим бизнес контактите и деловите връзки. На 27-и започваме да излизаме от периода на изолация. Засилват се телепатичните контакти и ако мислим за някого той ще ни се обади. 28 и 29-и са дни на тежки конкурентни битки. Луната е в Рак. Стимулират се семейните връзки. Време е да помислите и за подновяване на семейния бизнес. 29-и е тежък ден за родените в третата декада. Очертават се пътувания и командировки, които ще настроят негативно партньорите ви. 30-и и 1-и променят правилата. Нищо важно не започвайте, особено с непроверени хора. Някой ще ви приложи стария номер, на който отново може да се хванете. На 1-и контролирайте емоциите и не отговаряйте на провокации до обед. В организма ни се включват енергии на финно ниво.
Лъв 22 юли – 22 август

25-и е ден за уединение и размисъл, не взимайте прибързани решения. Отложеното за неделя ще донесе късмет и щастливи мигове в любовта. 26-и е ден за веселие, песни и танци, за делови и приятелски срещи. 27-и идва с вести от чужбина, които променят плановете ви в бизнеса. Тази нощ беше белязана от съвпада на Луна и Венера. Това е ден на прозрение. 28-и е провокативен, конкуренцията готви удар. Ще сбъркате, ако реагирате първосигнално и не овладеете импулсите за влизане в спорове. 29-и променя правилата във ваша полза. Днес ще спечелят хората с вроден дипломатичен подход и усет за нуждите и стремежите на другите. Опитайте да стопите ледовете, а не да задълбочавате кризата. На 30-и важното уредете до обед. За родените в първата декада съдбата е подготвила рискови случайности и неочаквани обрати, които ще ви изправят пред тежки преговори, изпитания и проблеми. До 1-и на обед приключвайте, но нищо не започвайте. Ден на съзиданието и градежа. Намерете начин да съхраните старото, като го обградите с нещо ново и стабилизиращо.
Дева 23 август – 22 септември
До 27-и Луна и Венера ви облъчват в пречупващ аспект от знака на Близнаците. Не е изключено да влезете в двойнствени връзки, да изневерите или да направите прибързан избор в чувствата. Ограничете контактите на 25-и. Не е време за работа в екип и за поемане на колективна отговорност. На 26-и проблемите ще са повече за родените във втората декада. Луна и Венера са в пречупващ аспект спрямо Слънцето ви, а Нептун от Риби налива допълнително масло в огъня на изкушаващи емоции. На 27-и родените в третата декада да не взимат прибързано решение за заминаване на работа в чужбина. 28-и идва с конфликти и неприятни обяснения. Очертават се провокации и удари в гръб. Внимавайте какво споделяте и пред кого. На 29-и се измъквате от едно неудобство, но до петък влизате в друго. На 30-и нищо ново и важно не започвайте без подготовка и уговорка с партньора, а на 1-и до обед довършете започнатото и не поемайте нови ангажименти. Денят се свързва с фонтана от преливаща енергия осигуряващи ви и духовна самостоятелност.
Везни 23 септември – 22 октомври
На 25-и внимавайте с обещанията. Съдбата може да срещне богатото с бедното, старото с младото и умното с глупавото в различните му варианти. Не поглеждайте встрани от пътя, по който сте поели. 26 и 27-и носят изненади в интимността. Луна, Венера и Марс ви облъчват в брилянтни аспекти. Ще получите долгоочаквани предложения и възможности за среща с личната си половинка в емоционален план. На 28 и 29-и сте в конфликт със себе си и средата. Бъдете отговорни в думи и дела. По незначителни поводи може да влезете в конфликти. На 29-и родените в третата декада са в рискова здравословна и професионална позиция. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете в днешния ден. 30-и започва добре, но може да завърши с фиаско. Разделяте на два лагера хората, с които ще общувате. С някои се дистанцирате, а с други си ставате по-близки. В петък вечер всичко си идва на мястото. Добре е да планирате старт на нови дейности, на ремонти и строителни работи, които ще ви осигурят самостоятелен живот и работа в бъдеще.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда се разсейвате с любовни емоции. Деловитостта остава на заден план. На 25-и може да попаднете в рискови отношения и контакти, които в бъдеще ще ви поставят в неприятни зависимости. 26-и е денят да се действа, да се водят преговори, да се правят посещения на добра воля и да се търсят съюзници. Водете принципна политика и не лъжете, за да не ви излъжат. От 27-и Меркурий ще ви гледа в опозиция. Ще се наложи да помислите за нова работа или за допълнителни дейности. На 27-и от сутринта се съсредоточете в мислите си към някого и той може да ви се обади. На 28-и тенденцията е да решите голяма част от семейните проблеми. В професионален план ще имате повече неприятни изненади. На 29-и печелят хората с дипломатичен подход. Време е да се прощават греховете, да се търси разбиране и съдействие от най-близките, които винаги ще ни подкрепят. На 30-и активизирайте се в първите часове на работното време. Лесно ще уредите проблемни отношения и ще получите това, от което се нуждаете. 1-и е ден с негативна енергетика. Помолете се за съдействие.
Стрелец 23 ноември – 21 декември

Навлизате в тридневен рисков период, особено в посока на личните и любовни връзки. На 25-и може да налетите на рискови връзки и да се обвържете с хора, които дълго ще ви използват или изнудват. На 26-и стари кармични взаимодействия ще вгорчават живота ви. Склонни сте към изневери, към прекалявания. До 27-и по възможност не се обвързвайте. Днес може да откриете истинския смисъл на отношенята си с някого. Намерете тихо и спокойно място и добре обмислете ситуацията, в който се намирате. На 28-и ще разберете кой ви мъти водата и вие ще му я размътите. . От една накриво казана дума може да пламнат свещенни войни. 29-и сплотява редиците и ви свързва с точните хора. Започнете деня с признание за направените грешки. На 30-и 1-и може да получите повече от другите, ако водите правилната политика с точните хора. Време е за нови договори и съюзи. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, предстои промяна в начина ви на работа и живот, която ще изисква и разместване на подредбата в отношенията и обстановката наоколо.
Козирог 22 декември - 20 януари
Днес лесно може да нагазите в тресавището на неравностойните и вредни връзки. Търсете скрит смисъл и мотив зад всичко. От 26-и Плутон тръгва ретроградно във вашия знак и ни връща към старите ни кармични задължения. Съвпадът на Слънце и Уран от Телец ще ви облъчва с гениални прозрения за бъдещите действия и за нуждите на момента. От 27-и и Меркурий ще навлезе в Телец и ще отприщи бизнеса. Бързо трябва да се пренастроите в работата си. 28-29-и носят противопоставяне. Ще срещате мълчалива, но упорита съпротива и работата ви трудно ще върви. Съветът е да се смирите, да си простите взаимно грешките и увлеченията и да постигнете съгласие по важните семейни и професионални въпроси. На 30-и важното свършете до обед. Ще намерите нужните ви лекарства и хората, които може да ви помогнат да излекувате отдавна куцащия си бизнес. На 1-и нищо ново и важно да не се започва до обед. Следете знаците на съдбата. Планирайте ремонти, строителни и възстановителни дейности през уикенда. Стартирайте нова работа и нова бизнес инициатива.
Водолей 21 януари – 19 февруари
В първите три дни на периода Луна и Венера ви облъчват с любовна и артистична енергия от знака на Близнаците. Ще доминирате в средата си, а някой ще срещне и своята половинка. На 25-и не си позволявайте прибързана реакция, не теглете и не давайте заеми. На 26-и отворете се към света и към другите. Ден за срещи и моменти на радост с близки и приятели. Приемете предлаганите оферти. На 27-и за родените в третата декада ще има повече екстри и възможности за измъкване от кризата, от проблемите в работата и в личните връзки. На 28-и печелят хората с дар слово. Не лъжете. Казаното днес много скоро ще стане истина. Ще имат успех справедливите искания. На 29-и подновете стари контакти, помислете как отново да задвижите и съживите съвместния бизнес и да си бъдете максимално полезни един на друг. Ще имат успех тези, които добре са си научили урока. На 30-и и 1-и Луната е в опозиция на Марс от вашия знак, а това ви води към прибързана и прекалено емоционална реакция. Градусът на напрежението непрекъснато ще нараства, особено ако ви предстои среща с хора, които винаги ви предизвикнават и провокират.
Риби 20 февруари – 20 март
В първите три дни на периода ще имате проблеми в любовта и в партньорските връзки. Луна и Венера от знака на двойнствените Близнаци ще бъдат в квадратури с Нептун от Риби. Илюзията ще замъглява погледа ви, ще виждате всеки срещнат като търсения принц или принцеса. Не давайте дума, не се обвързвайте, останете където сте. На 26-и нарушавате личните си обещания и правила, движите се фриволно и в отсъствие на чувство за отговорност. На 27-и рибешката ви интуиция работи на пълни обороти и това може да ви помогне да се измъкнете от неприятните положения и лични кризи. 28 и 29-и носят утрезвяване и спасителен изход в кризата. Лесно може да прокарате идеите си и да привлечете съмишленици. Отворете се към тези, с които в миналото добре сте живели и взаимно си простете прегрешенията. На 30-и и 1-и стабилизират връзките и работата ви. Може да получите неприятни вести. Контролирайте чувствата, не бива да се действа първосигнално. В петък необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. До обед сте пракалено самонадеяни, а това ще ви даде някои уроци.

Публикувана на
26 Април 2020 година