Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво вещаят звездите за другата седмица

Видяна: 123560 пъти

Овен 21 март – 20 април
На 18-и постигате важна цел. Не си нарушавайте плановете, независимо кой какво иска от вас. Великден идва с тенденция за енергийни и емоционални загуби. Препоръчва се умереност в поведението и в храната. Въздържанието в този момент е препоръчително. На 20-и ще усетите накъде да насочите усилията си, за да спечелите и намерите по-добра работа. Днес късметът ви се отпушва като пълноводна река, преодолявате всяко препятствие. На 21-ви може да започнете нов бизнес, да отворите нов тип заведение и да предложите актуална за момента услуга. На 22-ри нищо важно да не се предприема. В този ден е трудно да определиш кой е крив и кой прав. На 23-и ще се събудите с печеливша идея. Този ден е за планиране и опипване на почвата. Следвайте гласът на интуицията, осъществете нужните връзки и стиковайте намеренията си с партньори. На 24-и пасивният човек ще претърпи поражение, но и този, който е прекалено активен и манипулативен в изискванията си ще загуби ценна връзка.
Телец 21 април – 20 май
Периодът от 18-и до 26-и ще бъде особено важен за бъдещето ви. Слънцето навлиза в Телец и бърза на среща с Уран, а това положение ще предизвика просветление на ума и то точно в посока на личните ви бизнес интереси. На 18-и всичко, което направите и започнете без нужното проучване и синхрон с подходящите хора ще зацикли във времето напред. На 19-и слънцето навлиза в знака на Телеца, което е добър знак за бъдещето на бизнеса и търговската инициатива. На 20-и пътят ви криволичи между желанията на близките и личните ви намерения. Ще преодолеете преградите и до края на деня ще постигнете поне една лична цел. На 21-ви всяко делово и творческо начинание ще се развива успешно и ще донесе ползи. На следващия ден не започвайте нищо отговорно, не преговаряйте и не влагайте средства в дълготрайни проекти. На 23-и ще се събудите с идея, която е добре да реализирате, защото ще ви донесе лични и финансови облаги. На 24-и не се колебайте да влезете в битка за защита на личните си и професионални интереси.
Близнаци 21 май – 21 юни
С навлизането на Слънцето в Телец вие навлизате в сатурнова дупка, като най-трудните ви моменти в нея ще са около 13 май и 13 юни. На 18-и се старайте да се движите праволинейно и то към определената от миналите дни цел. На Великден ще се случват събития, които ще показват от къде и от какво може да ви дойдат проблемите. На 20-и не бързайте да ставате рано и да поемате несвойствени ангажименти. Желателно е да посадите цвете и да върнете дълг. Предприетото на 21-ви ще ви донесе късмет и ползи. Препоръчително е да работите на свой терен и със свои средства. на 22-ри чакайте грижи и неприятности. Днес нищо не върви. 23-и е ден на прозрение, за планиране и размисъл. Не се насилвайте да обичате или да бъдете с тези, които не харесвате. 24-и отприщва личната ви инициатива. Сключете нов договор. Прегледайте колата и уредите, с които ще работите. Край с изчаквателната и примиренческа политика.
Рак 22 юни – 21 юли
На 18-и постигате нещо непостижимо преди. Чакайте награда за положените в миналото усилия. На 19-и е добре за среща с учителите в една или в друга област на личния и духовен живот. В този ден ще се направи висша пренастройка на живота ни. 20-и отприщва личната ви инициатива. Тенденцията е всичко да тръгне като по вода. На 21-ви чакайте придобивка. Това е един от благоприятните дни в месеца за сделка с недвижим имот и за начало на нова дейност в бизнеса. Родените във втората декада ще трябва да направят болезнен избор и да се откажат от едно за сметка на друго. 22-ри е критичен и рисков ден, особено за родените след 11 април. Всичко предприето ще тръгне накриво. Интуицията ви работи на пълен капацитет на 23-и. Едно приятно чувство ще ви подсказва кое е добро за вас, а неприятното ще сочи местата и хората, които трябва да избягвате. На 24-и може да очаквате изгодни предложения и постъпления в бюджета. Действайте смело.
Лъв 22 юли – 22 август
Предстои един вдъхновен Великден, който ще пренастрои мисленето ни, ще успокои страстите и ще подскаже накъде да вървим в тези смутни времена. На 18-и в състезанието на живота печелят тези, които не се отказват от целта. На Великден съветът е да се обърнем навътре към себе си, да преосмислим желанията и възможностите си и в следващите дни да направим решителна крачка напред. 20 и 21-ви са силните ви дни за периода, в които всичко предприето ще ви носи късмет, удобства и пари в бъдеще. На 20-и ще се наложи да криволичите между личните ви желания и стремежи и тези на близките и децата. На 21-ви се активизирайте, гонете си целите и намерете начин да започнете нов проект, който в бъдеще ще носи основните ви доходи. На 22-ри печелят единици, играта се движи задкулисно. Денят ще ви донесе пречистване и пренастройка. На 23-24-и пренебрегвате интуицията и бъркате в избора. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Не сключвайте нови договори. На 24-и ще бъдете подложени на кръстосан огън от страна на обединената конкуренция.
Дева 23 август – 22 септември
Очертава се тежък уикенд. Няма да ви е до празници на този Великден, в който изолацията нанася удар на духовността и близостта. В тези дни Луна, Нептун и Венера ви гледат в неблагоприятни аспекти. Вероятни са проблеми в отношенията, а и една скорошна връзка върви към приключване. На 19-и ви се препоръчват срещи на четири очи с хора, които могат да ви дадат важни съвети и лична подкрепа. Но на 20-21-ви ситуацията ще се промени за вас в изгодна и положителна посока. На 20-и денят отприщва творческата ви инициатива. преградите по пътя са лесно преодолими. На следващия ден имате възможност да осъществите перспективна сделка, да купите, наемете или да продадете имот. На 22-ри не се изкушавайте да направите първа крачка. Реализирайте идеите и хрумванията си от 23-и. Доверете се на инстинктите, а не толкова на ума и ще постигнете важна победа. На 24-и чакайте изгодно делово предложение. Намирате нова работа.
Везни 23 септември – 22 октомври
Днес е глупаво да си пожелаем весели празници, защото никак не ни е весело. 18-20-и генерират промени, предизвикват ни да коригираме намерения и възгледи, както и срещите уговорени по-рано. Великден се очертава като опасен ден за вас, хората напразно се суетят в търсене на подкрепа и разбиране. На 20-и преградите ще са на всяка крачка. ще вземете болезнени решения и ще си тръгнете по пътя независимо кой какво иска от вас. На 21-ви родените във втората декада може да направят губещ ход и да бъдат притиснати до стената на необходимостта да продават имоти или да се отказват от наследство. В деня пред точното новолуние се активизират хора с тъмни мисли и намерения да извлекат печалби на гърба на другите. На 23-и някой ще напипа златната нишка, която ще го изведе от кризата. Доверете се на интуицията и действайте по инстинкт. На 24-и всяка делова активност ще се отплаща, ще ви носи пари и възможност да се устроите в по-добра среда за работа и живот.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
18-и и 19-и ви носят удовлетворение и радостни мигове, независимо стагнацията. Днес е време да се постигне непостижимото преди. На Великден се въздържайте от активни начинания, почивайте, радвайте се на празничния Великден с най-близките хора на спокойно и тихо място. На 20-и ще се справите с всяко предизвикателство. Ден на реката от възможности. Не правете прибързан избор, движете се в златната среда, където и движението на реката е най-бързо. 21-ви дава възможност за разширение и съгласие от роднини по отношение на имотни дела. Предприетото днес ще определи нова посока на развитие и ще ви донесе ползи. На 22-ри приключвайте, но нищо важно не започвайте. Навлизате в период на финансови загуби. 23-и е рисков ден по отношение на финанси, здраве и лични връзки. Моментът е важен за обсъждане и планиране, но не и за старт на нови делови и творчески инициативи. На 24-и на едно място правите крачка напред, а на друго две назад.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Очертава се тежък Великден за вас. Луна, Нептун и Венера образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Бъдете внимателни. Каквото отложите за 20-21-ви, ще донесе късмет, ползи и допълнителни доходи. Ще се случват събития, които ще ви развързват ръцете и успокояват душата. одените в първата декада са в по-добра житейска позиция. Обединете сили, ресурси и интереси с доказани във времето партньори. 22-ри е ден за прочистване на организма. Изхвърлете натрупаната шлака в тялото и в душата. Бъдете отговорни към свои и чужди. На 23-и ще се събудите с неочаквано прозрение и с вярното усещане за правилната посока, за това кое е полезно или вредно за вас, за отношенията ви с близките и за работата, която предстои. На 24-и е добре да направите крачка към нова работа, нова връзка или към нова творческа посока.
Козирог 22 декември – 20 януари
18-и е ден за изпълнение на предварително приетата програма. Не правете корекции. 19-и идва с повишени отговорности. Не се събирайте с хора извън семейния кръг. На 20-и проблемите ще са повече за родените в първата декада. Денят е рисков за родените до 1 януари, а в следващите два дни и другите ще се поизпотят, ще се налага да работят извънредно или да преосмислят отношенията си с партньори и работодатели. 21-ви е ден с прочистваща и пречистваща енергетика. Добре е да се спазва диета. Каквото посадите в земята ще се хване и даде богата реколта. На 22-ри стойте мирни. Не е ден за старт на нови дейности и за подписване на нови договори. На 23-и, ако към нещо почувствате неприязън, това е знак, че от там ще дойде някакъв проблем или грижа. 24-и е ден на напредък и постижения. Бизнесът се отпушва.
Водолей 21 януари – 19 февруари
На 18-и приключвате обещани ангажименти и в следващите дни преминавате на нова житейска позиция. Чакайте един вълнуващ Великден с неочаквани обаждания и обрати в отношенията. Прекарайте този ден в ограничен семеен кръг ще си спестите неприятностите по пътя и в отношенията с околните. 20-21-ви са най-силните ви и успешни дни за периода. Всичко предприето ще носи късмет и пари. Не се връщайте назад, не променяйте плановете си и ще постигнете нещо голямо. Активизирайте се. На 22-ри се пазете от въздействия и минипулации. Нищо не е такова каквото изглежда. Не подписвайте нови договори и не приемайте задължения. Лош ден и за запознанства. 23-и е рисков ден, особено за родените в първата декада. Не предприемайте нищо амбициозно и важно. 24-и е ден на златната среда. Не се препоръчва пасивност, но и прекалената амбиция и натиск ще пренавият пружината и може да доведат до скъсване на някои отношения.
Риби 20 февруари – 20 март
През уикедна действа вдъхновеният съвпад на Луна и Нептун в Риби. На Великден ще получите лично прозрение за бъдещето. Вероятно е да вземете решение, след което няма връщане назад. На 20-21-ви правите решителни крачки напред към едно ново бъдеще. Не се обръщайте назад. Поставете началото на нов бизнес и на нов начин на живот. Близо до вода ще получите вдъхновение и прозрение, ще намерите отговор на вълнуващите ви въпроси. 21-ви е благоприятен ден за сделки с имоти, за уреждане на наследства и попечителства. 22-ри обаче е рисков и манипулативен. Ден на опасни вмешателства и тенденция към изнудване. Бъдете много внимателни в контактите. В следващите два дни късметът ще ви следва. Чакайте нова работа и повече пари. Всичко което предприемете в синхрон с вътрешното си усещане, ще носи късмет и печалби. На 24-и направете първата крачка, която сте планирали по пътя към големите си амбиции. /монитор

Публикувана на
18 Април 2020 година