Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква ден по ден до другата събота

Видяна: 54280 пъти

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица от 11 до 17 април.

Овен 21 март – 20 април
На 11-и Меркурий навлиза в Овен и активизира бизнеса в посока на предстоящите Цветница и Великден. 12-и изисква строги ограничения, но творците ще се проявят. На 13-14-и всичко ще става по трудния начин, преградите ще са на всяка крачка. 15-и идва с допълнителни мерки за празниците, които няма да ни харесат. На 16-и тълпата е неуправляема. 17-и променя правилата.
11-и. Този ден ни дава някои отсрочки. Луната от Стрелец, сключва брилянтен аспект с навлизащия в Овен Меркурий. Някак живваме за предстоящите празнични дни и независимо кризата, се усеща ведрина.
12-и. Цветница е, да са ни живи и здрави близките с имена на цветя. Но някак не е съвсем цветно в душите ни. Постойте край огън, запалете свещ и обиколете стаите на дома с мислени пожелания за защита и благоденствие.
13-и. Днес преградите са на всяка крачка. Концентрирайте се над най-важното.
14-и. Един от дните, в които е трудно да се удържиш, да се задържиш на едно място и да се самоограничиш в желанията за пътувания, за приятелски и роднински срещи. Положението у дома става неудържимо.
15-и. Информирайте се точно за всичко, което е важно за вас в момента. Лесно губим равновесие и още по лесно влизаме в излишни спорове и интриги.
16-и. Денят е свързан с насилието и с коренната реформа. Където се съберат много хора, ще прескачат искри. От нещо дребно може да пламнат свещенни войни. Тълпата е неуправляема.
17-и. В този ден се пробуждат огромни съпротивителни сили. Ще получите откровение за бъдещето.
Телец 21 април – 20 май
11-и е ден на кривите огледала и на кривите сметки. 12-и отново ни вплита в мрежите на допълнителни ограничения. На 13-14-и прекарвате приятно, пътувате и независмо спънките по пътя си взимате своята порция щастие с близките на сърцето ви хора. 15-и е рисков за родените до 1 май. Вероятни са конфликти и инциденти. На 16-и смирете амбициите и апетита. 17-и налага реорганизации.
11-и. Днес времето и обстановката навън действат синхронно с мислите и намеренията ни. Ако сме тъжни и кисели и навън ще е дъждовно и мрачно. Но ако се заредем с оптимизъм слънцето ще изгрее.
12-и. Ден на мрежата и на допълнителните ограничения, които ни развалят светлия празничен ден. Сами може да си вкарате Троянски кон в семейството и в работата. Внимавайте с алкохола и стимулантите.
13-и. Днес преградите са само в ума ви. Не се страхувайте да направите крачка в нова професионална посока.
14-и. Препоръчват се пътувания и срещи на място. Преговаряйте, стиснете си ръцете за важни договори, поръчки и доставки.
15-и. Днес рискът ви диша във врата. Може да се очакват неприятни случайности и мълниеносни обрати в отношенията. Не бива да се действа първосигнално.
16-и. Днес и за родените във втората декада ще има напрежение и агресивни прояви в отношенията. Може да се провали пътуване. Старото си отива, а и Великденският заек се е скрил в дупката си.
17-и. Днес и родените в третата декада ще се поизпотят, ще взимат болезнени решения и ще пренебрегват един за сметка на друг. Отношенията се опъват, плановете се пренареждат.
Близнаци 21 май – 21 юни
Очертава се тежък уикенд, в който от различни страни ще се правят опити за манипулация. Не си променяйте мнения и решения. Ще настроите доста хора срещу себе си. На 13-14-и дайте пълен напред, подпишете нови договори и осъществете нови връзки. За 15-и не планирайте важни срещи и пътувания. На 16-и тълпата е неуправляема и лесно провокируема. 17-и е ден за генерални реформи.
11-и. Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Не преследвайте далечни цели. Концентрирайте се над това, което е важно и нужно да направите сега и в момента.
12-и. Луната е в опозиция на Венера от вашия знак. Цветница е, но при вас и цветята няма да помогнат за да оправите отношенията си с любимите хора. Ще са нужни много повече усилия и качествени подаръци.
13-и. Задвижете нещата по степен на важност и си осигурете нужната защита. В живота ви се появяват качествени съюзници.
14-и. Днес сте в светлините на прожекторите, печелите одобрението на околните, стискате си ръцете с бъдещи съюзници и сключвате изгодни сделки и договори.
15-и. Ден на тайното знание. Постарайте се да получете важна и точна информация. Ще спечелят тези, които са в час с настъпващите промени и с намеренията на конкуренцията. Постарайте се да имате очи и уши навсякъде където се водят важни за вас, за работата и амбициите ви разговори.
16-и. Ден свързан с насилието и с коренната реформа. Трудно е да се запази статуквото. Не започвайте професионални дела, които усещате, че са „бита карта”. Възможни са провокации.
17-и. Този ден ви дава възможност да включите в действие резервите, да поставите на здрава основа лични и приятелски връзки и да направите големия пазар. Изпипвайте подробности и детайли.
Рак 22 юни – 21 юли
11-и показва истинският ни облик. 12-и е ден на фатално привличане. Не се обвързвайте с непознати. 13-и е ден на откровение за правилния път и посока, но на всяка крачка ще ви чакат прегради. 14-и е ден на тежки битки и сладки победи. Всички екстри ще бъдат изстрадани и платени скъпо. 15-и е зареден с неразбиране и агресия, а 16-и с инат. 17-и е ден за реформи.
11-и. Ден на заслужените подаръци и награди. Замислете се добре, ако нищо не получите. Вижте се отстрани, откажете се навреме от някои излюзии и инстинкти. Очертават се неочаквани раздели и събирания, които променят съдби.
12-и. Цветница е. Хванати сме в капана на ограниченията. Самотата и изолацията са трудно поносими. Някой ще се възползва от настроението ви и може да ви изнуди. Д
13-и. Родените в първата декада са в рискова позиция за пътуване, за участие в съвместни лични и делови проекти. Луна и Меркурий сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви.
14-и. Внимавайте при подписване на договори и подаване на искови молби. С действията си проправяте път на конкуренцията. Не вършете чуждата работа, за да не изостане вашата. Разпределете отговорностите и у дома.
15-и. Денят ще донесе късмет и успехи на тези, които са си научили урока и са си написали домашното. Родените в третата декада са на прага на грешен ход и избор.
16-и. Съвпадът на Луна и Марс ще ни активизира емоционално, ще ни направи неотстъпчиви и непримирими с всякакви забрани и инструкции. Денят се свързва с преследването и заточението, с желанието да се излезе от рамките на ограниченията, на които сме поставени. Очертават се остри сблъсъци и конфликти.
17-и. Днес старото се руши, трябва да се смени подхода, приоритетите и гледната точка, за да се напаснеш на променящата се ситуация.
Лъв 22 юли – 22 август
В събота се получава по заслуги. 12-и е ден на фатално привличане. Старайте се да водите в играта. 13-14-и са дни, в които може да се постигнат важни лични и обществени цели и да се завърти кормилото в правилната посока. 15-и е рисков и критичен за родените до 1 август. На 16-и конкуренцията ви прави силен ход и ви поставя в неизгодна позиция. На 17-и сменяте тактиката.
11-и. Днес улавяте някой в лъжи, но и вашите ще се усетят. Каквото повикате, такова ще ви се обади. Всеки на своето ниво ще получи това, за което в миналото се е погрижил и постарал.
12-и. Преди месец, в същия този ден на паяка мрежата ни улови и затвори по домовете. В днешния ден ситуацията ще се повтори и по различни начини ще бъдем ограничени. Старайте се да не поемате допълнителни обвързващи стъпки.
13-и. Днес с лекота прекрачвате ограниченията и постигате максимално възможното. Следвайте най-важната си цел и амбиция и чак като я постигнете и реализирате тогава се заемете с нещо друго.
14-и. Съвпадът на Луна, Юпитер и Плутон ще активизира общественото мнение, ще задвижи поток от действия и разпоредби, които пряко ще ни касаят. Някои папи са родени с такъв аспект, така че родените днес ще властват в социума. Вероятно е и църквата да излезе с някакво обръщение към вярващите за предстоящия Великден. Денят отприщва насъбраната духовна енергия.
15-и. Родените до 1 август да мируват. В хороскопа ви се образува кармичен кръст. Нечия агресия може да ви провокира към грешни и застрашаващи дейноста ви ходове.
16-и. Агресията е повсеместна. Където се съберат много хора може да възникнат конфликти. Не събирайте родата за празниците. Денят се свързва с изгнанието.
17-и. Родените в третата декада ще си навлекат неприятности, ако действат първосигнално.
Дева 23 август – 22 септември
Меркурий вече не ви гледа в опозиция, така че и работа може да намерите и с пътуванията да се справите. Ще постигнете максималното в ситуацията на 13-14-и, когато може да заместите някого или да получите поканата, която очаквате. 15-и ви свързва с хора на риска. Търсете за всичко повече информация. На 16-и приключвайте, но нищо не започвайте. 17-и сочи нова цел и посока.
11-и. Днешният ден стимулира бизнес инициативата. Кризата в любовния ви живот се задълбочава, маските падат.
12-и. Един от най-тежките ви дни за месеца. Лесно може да влезете в мрежите на хитри мошеници. Вероятни са изневери, които ще обезсмислят дадените клетви и обещения.
13-и. Днес и утре може да постигнете максималното в ситуацията, да се измъкнете от задлъжняването, от неравностойните и вредни за работата и здравето ви връзки.
14-и. Денят ще ви донесе победа и възможности за печалби. Намирате спасителния за вас вариант в кризата, осигурявате си нужната протекция, пари и помещения, в които да развивате планираната дейност.
15-и. Хората с ниско самочувствие днес ще бъдат изтикани от софрата. Денят е зареден с агресия, никой на никого няма да направи компромис. Вечерта носи провокации, на които трудно ще устоите.
16-и. Ден на нанеситните апетити. Не се поддавайте на гнева. Проведете прочистващи процедури. Приключвайте със задачите, но нищо ново не започвайте.
17-и. Ден с огромна регенерираща и преструктурираща сила. Добре е да започнете ремонти и възстановителни дейности на собствен имот. Сега е момента да се помисли за базата, на която ще стъпите в бъдеще.
Везни 23 септември – 22 октомври
От 11-и Меркурий ще ви гледа в опозиция, а това ще обтегне отношенията ви с работодатели, клиенти и персонал. На 12-и не предприемайте важни стъпки. 13-14-и изискват гъвкава политика. Ще попаднете в трудни ситуации на избор. На 15-и се справяте с конкурент и в любовта. Приключеното на 16-и ще ви донесе популярност и придобивки. На 17-и правите крачка в стабилизираща посока.
11-и. Днес възникват трудности при пътувания, а и обещаните съвместни делови инициативи отпадат или ще изискват по-голям ресурс.
12-и. Днес лесно може да бъдете оплетени в мрежа от лъжи и завоалирани действия. Не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Денят е неблагоприятен за сключване на брак и договори.
13-и. Родените до 1 октомври са в неблагоприятна позиция за пътувания и сключване на нови договори. Не е време за промени в начина ви на работа а живот. Изпускате питомното в желанието да хванете дивото.
14-и. Днес се дава клетва за вярност. Подписаните договори ще ви обвържат тотално. Стартират преустройства в начина ви на работа и живот. Ден на доброволната жертва.
15-и. Днес може да се доберете до тайни информации и скривани истини, което ще ви даде предимства. Денят е критичен за конкуренцията, но за вас той носи залпово енергия на зареждане и оптимизъм.
16-и. Днес ще кажете тежки думи, ще поставите някого на мястото му и ще се дистанцирате от тези, които ви мътят водата. Не си взимайте отпуск, ще ви изместят.
17-и. Денят изисква реформи и нов подход в ситуацията.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
11-и е ден на преобразяването. На 12-и променяте отношенията си с някого, след направените разкрития за минали действия. Предприетото на 13-14-и ще ви донесе късмет, пари и ползи и ще ви освободи от зациклянето. За родените до 1 ноември 15-и е особено рисков. Внимавайте при работа с електроуреди. На 16-и конкуренцията е безмилостна. 17-и изисква коренна реформа.
11-и. Днешният ден позволява да разберете стремежите и мотивацията, която движи околните.
12-и. Ден на мрежата, в която едни си оплитат, а други я заплитат. Всичко ще се прави с желание за манипулация и поставяне под контрол. Един от дните, в които сиренцето е поставено в капана.
13-и. Направете своя ход с пешката-царица. Тази вечер може да сънувате пророчески сън.
14-и. Ден за подвизи и лични рекорди. Ще направите изгодна сделка. Може да намерите нова работа и да си осигурите нужната протекция.
15-и. За родените до 1 ноември този ден носи опасности на всички нива. Бъдете внимателни с техника и транспорт. Не участвайте в изпитания и не се правете на баш-майстори.
16-и. Ден на хищническата политика. Хванали сте се гуша за гуша с конкуренцията. Тълпата е неуправляема, повишават се рисковите фактори, склонностите към скандали и авантюри.
17-и. Днес е добре активно да се използват всички ресурси, да се включат и резервите, особено ако започвате базови проекти. В момента залагате основите на бъдеща работа или връзка, на които ще разчитате може би с години. Нищо да не се прави как да е или за убиване на времето.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Луната от Стрелец образува през уикенда рискови аспекти с Нептун и Венера. Подвластни сте на фикс идеи и фобии, вървите към любовни авантюри и притеснения. На 13-14-и може да постигнете важна цел и да се внедрите на престижна позиция в бизнеса. Всичко научено на 15-и ще ви влезе в работа. 16-и е зареден с агресия, не се препоръчват публични изяви. 17-и променя правилата.
11-и. Някой ще се откаже от любовта, друг от една творческа идея, а трети ще бие отбой във всички направления.
12-и. Неблагоприятен ден за обвързване, за годежи и сключване на брак. Връзките ще са обсебващи, манипулиращи и неравностойни. Днес пороците взимат връх, вредните навици се връщат.
13-и. Действайте активно и концентрирано в избраната посока. Денят носи решимост и амбиция за постигане на важни цели. Преградите по пътя ви са лесно преодолими.
14-и. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Ден за изцеление, ще намерите изход от неприятно положение.
15-и. Добре е да се работи в екип и да се отстояват колективни и семейни интереси. Всичко, което научите ще ви влезе в работа и ще донесе странични доходи.
16-и. Денят е зареден с агресия и с желание да се счупят оковите. Избягвайте места, където се събират много хора. Спазвайте диета и наложените ограничения.
17-и. Денят носи решение за промяна, за преместване и устройване на нова база, където ще се чувствате по-свободни и защитени.
Козирог 22 декември – 20 януари
От 11-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена. Бизнес интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни конкуренти. На 12-и късметът следва самостоятелните играчи. 13-14-и са дни на изпитания и битки за позиции. 15-и ви освобождава от една отговорност. На 16-и стойте далече от тълпата. 17-и изисква завой в личната ви политка. Взимате важно решение за промяна.
11-и. Днешният ден слага край на един маскарад, на преструвките и нерегламентираните отношения, в които сте играли ролята на дойна крава. Ден на леденото сърце.
12-и. Ако обстоятелствата позволяват днес е добре да ограничите страничните контакти. Опитайте да се справите сами с всеки възникнал проблем.
13-и. Днес на всяка крачка ще срещате спънки и ограничения. Концентрирайте се максимално и ще постигнете целта си. Не се разсейвайте с дреболии, мислете за бъдещето.
14-и. Този ден ще ви даде много, стига да се постараете и да действате амбицирано. Символ е колесницата на победата.
15-и. Днес риба се лови в мътната вода на кризата. Възползвате се от нечия грешка или отсъствие и успявате да извлечете ползи и облаги. Късметът ще следва добре информираните, тези които знаят какво искат и от какво може да се спечели.
16-и. Стойте далече от местата, където се събират много хора. Вероятни са конфликти и изблици на агресия. Тенденцията е към скандали и авантюристично поведение. Контролирайте гнева, не влизайте в спорове.
17-и. Ден с огромна регенерираща сила. Старото си отива безвъзвратно, не се опитвайте да го задържите.
Водолей 21 януари – 19 февруари
11-и активизира бизнеса. На 12-и не се обвързвайте с никого за нищо. На 13-14-и може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Сключете нови договори и задействайте проектите, на които ще разчитате в бъдеще. 15-и е рисков за родените до 1 февруари. Попадате в извънредна и критична ситуация. И на 16-и давате повече отколкото получавате. 17-и ви носи предимства.
11-и. Ден, в който отделяме зърното от плявата, правим разбор на личните си и професионални връзки и прекратяваме губещите. Нужна е самозащита.
12-и. Ден на мрежата, в която всички сме оплетени по един или друг начин.
13-и. Действайте активно, направете първата крачка към хора и дейности важни за бъдещето ви. Подредете приоритетите.
14-и. Ден за пътуване, за съвместни делови и творчески инициативи. Влезте в нова среда, подпишете нов договор, осигурете си нужните стоки и предимства.
15-и. Ден на знаещите и можещите, на тези които са си научили урока или в момента са на път да започнат нов учебен процес. Родените до 1-и февруари да не рискуват излишно.
16-и. Днес искате много и ако може веднага. Тенденцията е да „изплашите рибата”, да пропуснете момента или да прекалите в настойчивоста си. Отложете срещите, които ви притесняват или изискват много разходи.
17-и. Днес печелите предимства, осигурявате си поръчки и доставки и така нужното ви финансиране. Навлизате в период на реформи и реорганизации носещи пари и късмет.
Риби 20 февруари – 20 март
Очертава се тъжък уикенд с допълнителни ограничения и непредвидени разходи. Не поемайте никакви ангажименти, особено към непознати. 13-14-и носят късмет и придобивки, възможности за пътувания и устройване на нова работна позиция. 15-и е ден на тайното знание. 16-и провокира лакомията и желанието да прецакаш другия. На 17-и правите реформи осигуряващи ви предимства.
11-и. Днес получавате откази или сами се дистанирате от хората, които застрашават личната ви позиция и здраве. Ще се наложи да се погрижите за нещо, което сте изпуснали от контрол.
12-и. С голяма вероятност ще направите губещ ход. Не позволявайте да ви убеждават да постъпите по един или друг начин. Каквото и да изберете ще сбъркате, така че не правете никакъв избор.
13-и. Погледнете от различен ъгъл и гледна точка ситуацията, в която се намирате. Добре е да пътувате, да водите преговори на място и да потърсите някои консултации.
14-и. Ден на придобивки и спонсорски защити. Може да влезете в нова среда, да осъществите успешна сделка и да се споразумеете по отношение на стоки, услуги и доставки.
15-и. Ден за учене, за усвояване на нови умения в посока на личната ви амбиция.
16-и. Критичен и рисков ден. Изолирайте се от странично влияние и въздействие. Някой ще се опита да стовари върху вас личните си ангажименти и отговорности. Ако са скарате с някого ще е за дълго или завинаги. Слагайте си спирачки.
17-и. Денят се свързва с базата и с фундамента. Някой ще започне нова странична дейност, на която ще разчита в бъдеще, а друг ще направи промените, които ще му осигурят търсената свобода на избора. Не се съгласявайте на тежки и обвързващи клаузи по договори. /монитор

Публикувана на
11 Април 2020 година