Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

С коя е в изолация Ванко 1

Видяна: 28600 пъти

Коронавирусът е наказание за човешката раса, защото не сме достатъчно добри. Тази версия разви фолк певицата Теди Александрова, докато е в изолация в дома си и има достатъчно време да разсъждава за смисъла на живота.
„Може би трябва да бъдем по-смирени и да осъзнаем, че няма нищо по-хубаво от това да сме си с близките си, да пренаредим главите си и да пренаредим приоритетите си и да бъдем една капчица по-добри един към друг, защото това, което се случва, не е случайно и не е просто вирус като вирус, а е, за да се замислим какво се случва на планетата и накъде върви светът”, коментира певицата.
Известна е с провокативните си парчета и вечно разголеното дупе в клиповете си.
„Ако трябва да съм честна, за мен ситуацията не е генерална промяна, защото аз съм домошар и обичам да си стоя вкъщи, а моето излизане и развлечение са участията ми...Освен че си седя у дома, постоянно чистя и гледам да спазвам лична хигиена, като избягвам контакти с всякакви хора извън моето семейство. И смятам, че това е личният пример, който всички ние можем да дадем, за да спрем това масово глобално разпространение на вируса”, добавя още Теди.
От няколко години тя има връзка с рапъра Ванко 1, но не иска да я обявява публично, затова избягва да говори за него.
Но в момента Ванко е в изолация заедно с нея и двамата не скучаят у дома си. /хотарена

Публикувана на
08 Април 2020 година