Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Нестандартни рецепти за привличане на любовта

Видяна: 50680 пъти

Не знаем с какво разполагаш в момента в кухненския си шкаф (имайки предвид и извънредното положение), така че ето две доста прости любовни магии – да се надяваме, че имаш някои от съставките.

Магията на панделката
Необходими съставки:
♦ Солница и пиперница (или всички два предмета, образуващи чифт и двойка – която си подхожда, разбира се – все пак не искаш да рискуваш);
♦ Розова или червена панделка.
Инструкции:
За постигане на най-бързи и добри резултати това заклинание трябва да се изпълни по Новолуние.
Избери си един предмет, който най-добре те представя и един, който най-добре описва бъдещата ти желана половинка (например, червените ти токчета, които са символ на това колко секси и стилна дама си и малката футболна топка на брат ти, защото обектът на твоето желание обича да играе футбол). Вземи панделката и ги вържи заедно, като трябва да оставиш разстояние помежду им.
Всяка сутрин развързвай панделката, премествай предметите малко по-близо един към друг и след това пак ги връзвай. Прави това всеки ден, докато не се докоснат. След това ги остави вързани заедно за още седем дни. До този момент би трябвало вече (поне) да установиш контакт с обекта на желанията ти.
Магията на розата
Необходими съставки:
♦ розови листенца (ако не можеш да намериш роза и друго цвете би свършило работа);
♦ източник на течаща вода.
Ако не беше важно в момента да си останеш вкъщи, бихме ти препоръчали да отидеш до най-близката река, езеро, поточе, море и т.н., но в сегашните условия на самоизолация ще свърши работа и ваната или мивката вкъщи.
Инструкции:
Първо, визуализирай идеалната си половинка и всички негови качества детайлно в съзнанието си (например, висок с къдрава кестенява коса, сини очи, брада, леко дрезгав глас и френски акцент, или нещо от сорта). Ако успееш да намериш негова снимка, още по-добре!
Събери листенца в дланите си и ги хвърли във водата, като кажеш следните думи: „Както тези листенца се движдат във водата, така и моята половинка ще дойде при мен“.
Повтори тези думи два пъти, като не спираш да визуализираш твоя мъж на мечтите.
Между другото, много важен момент е да се увериш, че хвърляш венчелисчетата по посоката на движение на водата към теб, а не обратно. Защото това е символа на идването на любовта.
И след като приключиш с тежката задача по изпълненението на рецептите за привличане на любовта е време да си отвориш приложенията и да започнеш да разглеждаш предложенията. Вселената те слуша и е в готовност да ти помогне! /флагман

Публикувана на
07 Април 2020 година