Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Софка се поду

Видяна: 20984 пъти

Софи Маринова прекали с козметичните процедури за разкрасяване и не прилича на себе си. Ромската перла се е подула и е трудно разпознваема, забеляза HotArena. Етрополската легенда разпространи клипче от едно от последните си участия, като от кадрите се вижда огромното й подпухнало лице. Фейсът на Софи е в доста странна форма, а феновете смятат тунинга й за твърде неуспешен.
Лицето й придоби ужасно неестествен вид. Редовно се възползва от преимуществата на пластичната хирургия, с чиято помощ бори белезите на стреса и отпечатъка на годините. Желанието ѝ да бъде красива обаче този път изигра лоша шега и феновете й изпаднаха в шок. Отделно е напълняла в последните няколко месеца. Това също е допринесло за подпухването и големите бузи. Освен това гушата й вече е леко провиснала.
Голяма фенка е на корекциите, като ляга под ножа за първи път преди 12 години. Тогава си увеличи бюста с 330 кубика. „Имам перманентни вежди, все едно имам и червило, а то е такова нарисувано, имам и такава очна линия. Пак с упойка ми го правят и си боли. Коя жена не обича да стане от сън и да си е винаги леко нагримирана?! Като влезнем още в годините и се сбръчкаме, ще почнем и други неща да правим”, заяви преди време колоритната циганка.

Публикувана на
05 Април 2020 година