Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Башар Рахал се развежда, писнало му да се крие с младата си любовница

Видяна: 26535 пъти

Башар Рахал и приятелката му Райна Караянева вече дори не се крият. Актьорът и бившата манекенка са заедно повече от две години, но досега избягваха да демонстрират чувствата си, макар че връзката им отдавна не е тайна за никого. Доскоро бе официално обвързан с продуцентката Калина, но според запознати най-сетне е решил да предприеме стъпки към развод, дочу HotArena.

Връзката на Калина и Башар през последните години бе отворена, но и двамата преценили, че е крайно време да се разведат официално. Чаровната продуцентка отдавна живее в Ел Ей, където отглежда двете си дъщери от актьора - Клои и Индия. През това време той смени няколко любовници, ала само Райна успя да се задържи толкова дълго до него.
За да се задейства съдебната процедура по развод, трябва да замине за САЩ, но в момента това е невъзможно заради извънредната ситуация, свързана с разпространението на Ковид-19.
Рахал и актуалното му гадже се запознаха покрай съвместната си работа в „Лотария България". През 2016 г. стана водещ на шоуто, а Райна се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, но това не му попречило да флиртува упорито с нея. Когато започнала интимната им афера, Караянева все още била сериозно обвързана с бащата на сина си – фитнес модела Генадий Ников, но по-късно се разделила с него. По всичко личи, че авантюрата й с Рахал е причина за разлъката. Дългокраката блондинка настоявала Башар също да се разведе, за да не се налага повече да се крият.
Близки споделят за нея, че е доста самовлюбена и суетна. Цели 11 пъти е лягала под ножа, за да коригира носа си. Първата си операция направила едва на 17 години. Без знанието на родителите си, се подложила на интервенцията при съмнителен хирург, който така я окепазил, че после се наложили други операции. Усложненията след първата операция били много и носът й буквално започнал да се разпада. През годините вяколко пъти го поправяла и в момента той е максимално изпилен.

Публикувана на
05 Април 2020 година