Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Братът на Камата кълне

Видяна: 97120 пъти

„Лекарите, Бойко Борисов, правителството и щабът, начело с генерал Мутафчийски, са надеждите ми тая пущина да се махне от България“, коментира братът на Христо Стоичков – Цанко.
„Вкъщи съм и не мърдам никъде. Чат-пат излизам до магазина. Имам предвид на 4-5 дни веднъж. Ходя с колата, въоръжен съм с маска и ръкавици, пълня няколко чанти с каквото трябва и обратно у нас. Тук в Пловдив е като навсякъде. Из хората има страх. Има паника.
Аз се чудя кои пуснаха този гаден вирус? Това не е случайна работа, да знаеш. Някой го пусна в Китай, а после удари здравата Европа, най-много Италия, и сега Щатите. Забележи само. Ударени са най-силните икономически държави на света. Защо не плъзна гадината из Африка или Южна Америка. Или пък в Австралия. Виж къде удря, а?! Май не е случайно. Който го е пуснал, Господ да ги накаже.
Вирусът взима човешки животи и парализира целия свят. Народът ще обеднее, ако това не спре.
Затова се радвам, че у нас бяха взети бързи и спешни мерки. Браво на всички. Даже имам едно предложение. За 10-14 дни да ни забранят да излизаме от вкъщи - пълна карантина. Ама никъде да не излизаме! Да, това е много крайна мярка, но“, завърши Цанко Стоичков. /блиц

Публикувана на
02 Април 2020 година