Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Седем тенденции при обувките за пролет/лято 2020

Видяна: 121760 пъти

Вижте кои са актуалните тенденции при обувките за пролет/лято 2020.
1. Мери Джейн
Обувките Мери Джейн са идеални за офис стила. Те съчетават в себе си удобство и елегантност. Каишката, която минава през крака, ги прави по-стабилни. Най-често обувките Мери Джейн не са с много висок ток, макар този сезон да виждаме някои изключения.
2. Разноцветни маратонки
Тенденцията с многото цветове се прехвърля и при спортните обувки. Маратонките с много шарки са хит за пролет/лято 2020. Особено актуални са маратонките в неонови цветове с дебели груби подметки.
3. Флатформи
Още едно удобно предложение за сезона са флатформите. Подходящи са, ако обичате спортния или небрежния стил на обличане. Най-често са с широки каишки или много връзки за повече стабилност. Виждаме ги в различни височини на подметката - от 5 до 10-сантиметрови.
4. Обувки с много връзки
Обувките и сандали с много връзки са сред актуалните предложения за сезон пролет/лято 2020. Те са елегантни, предизвикателни и много секси. По-подходящи са за свободното време, отколкото за офиса.
5. Маратонки тип чорап
Има нещо и за почитателите на спортния стил. Маратонките тип чорап вече няколко сезона плавно навлизат сред тенденциите и тази пролет ще са хит. Маратонките тип чорап са удобни. Те са особено подходящи за хората в по-широко стъпало, които трудно си намират обувки.
6. Обувки и сандали с ток и платформа
Сред най-актуалните модели обувки и сандали за пролет/лято 2020 попадат тези на платформа и дебел ток. Платформата "обира" от височината на тока и прави обувката по-удобна. Тези модели са подходящи са дами, които харесват високите токчета, но не могат да носят обувки със стръмен свод.
7. Обувки с много цвят и детайли
Сезон пролет/лято 2020 ще е цветен, що се отнася до обувките. Моделите в ярки цветове, с камъчета, капси и бродерии са сред актуалните и разнообразни предложения. Когато носите такива обувки, трябва останалата част от тоалета ви да е по-семпла, за да има баланс.
/розали

Публикувана на
01 Април 2020 година