Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Като в Испания ли искате да бъде!“

Видяна: 21240 пъти

Като в Испания ли искате да станем? Питате ли какво му е на моя колега там? Днес приемат мярка колко души могат да допуснат да дойдат на погребението ти. Месарските хладилни тирове и камиони отиват зад болниците, за да изнасят трупове, не могат да се погребат. Това заяви Бойко Борисов, докато отговаря на живо на въпросите на зрители на „Господари на ефира”.
„Може мярката за преминаване през КПП да претърпи промени, това значи в определено време да минават един вид работници и така. Всяка мярка е с разбиране, че не трябва да има струпване и все пак заводите и предприятията да продължат да работят, иначе колапсът ще е пълен. Голям проблем ще е с автомобилните заводи, на които до скоро се радвахме”, премиерът.
„Маска може да ушие всеки. Прави се трагедия от всяко нещо. Искам да питам кутия цигари или една бира колко струва – колкото маска. 50 млн. лева дадохме на пенсионерите за Великден. Въпросът е с добро или лошо да разберат, че когато заразяваш и се разхождаш, може 100 души, които спазват всичко, заради теб да се разболеят.
Умоляваме Ви, не Ви задължаваме, носете маски. Ще раздадем 1 милион маски на нуждаещи се”, каза още той.

Публикувана на
31 Март 2020 година