Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Подигравачите на ген. Мутафчийски и проф. Кантарджиев останаха без работа

Видяна: 73560 пъти

Краси Радков и Мариан Бачев са пред фалит, дочу HotArena. Заради разпоредбите за всеобща карантина Слави Трифонов драстично разреди участията им в своята телевизия и спря предаването им „Вечерта на актьорите”. След като и театрите в страната бяха затворени преди няколко седмици, двете звезди на практика остават без работа и без пари.
Феновете на Краси и Мариан останаха неприятно изненадани. Вместо нов епизод на „Вечерта на актьорите”, в 20,30 часа по 7/8 ТВ тръгна повторение на първото издание на шоуто, в което специален гост бе рапърът Криско. „Какво става? Защо повтаряте стари предавания?”, зачудиха се зрителите. Актуално издание на шоуто за последен път е било излъчено на 16 март. След това снимането му практически е било прекратено за неопределен период от време.
Двамата актьори вече почти не участват в скечове и в останалите предавания по 7/8 ТВ. Ако има скеч, той най-често се играе от любимия сценарист на Дългия – Иво Сиромахов, който съвместява три длъжности в телевизията – на сценарист, актьор и водещ. По този начин се превръща в най-скъпо платения служител на шоумена.
Засега не е ясно докога Краси Радков и Мариан Бачев практически ще са зад борда. За Краси Радков основният източник на доходи са хонорарите от Слави, едно театрално представление и ангажименти като водещ на събития извън телевизията на Дългия. В момента всичко това е преустановено. Мариан Бачев има далеч по-мащабна театрална дейност в сравнение със своя колега, като в същото време ръководи и театрална школа за деца и младежи. Но заради всеобщата карантина той също е преустановил работа. Единственият му източник на доходи остана 7/8 ТВ, а сега вече и този извор пресъхва.

Публикувана на
29 Март 2020 година