Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Тая сган не се наяде!“, скочиха на печалбарката Мегз

Видяна: 119320 пъти

Миглена Каканашева - Мегз веднага в момент на криза започна да произвежда елегантни маски. Продажбата на маски вбеси Джино Бианкалана.
„Тази Сган продава маски, започващи от 5 лв. на брой. Не ви ли е срам? Не се наядохте! Вместо да помагате на хората в тези моменти, вие се чудите как да им вземете последните пари! Гладни мишки!", избухна Джино в социалните мрежи.
Думите бързо намериха привърженици, които се гневят на скандалната Мегз. "В предавания демонстрира колко е благородна, как помага на хората... Къде я сега? Защо е тръгнала да печели от нещастието и потребността на хората? Защо не дари сега маски на нуждаещите се, ами гледа да припечели още някой лев", гневят се още в интернет пространството.
Хората дадоха за пример редица баби, които веднага започнаха да шият съвсем благотворително маски за лице за нуждаещите. "Това са баби, които живеят с мизерна пенсия. В повечето случаи парите им не стигат да си купят всички лекарства, но в същото време не гледат на ситуацията като печелбарство, а са съпричастни", допълват те./show.blitz.bg

Публикувана на
28 Март 2020 година