Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бареков пусна мустаче

Видяна: 17141 пъти

Карантината и тоталната изолация влияе на всеки различно. Николай Бареков използва времето вкъщи да промени визията си.
Като за начало избръсна брадата си и остави само мустак и бакенбарди. С това той стартира ново предизвикателство в социалната мрежа фейсбук - "Върнете се в 60-те, спасете се от карантината!"

"Приятели, избрах да се върна в 60-те, защото тогава нямаше никакви коронавируси, дори и СПИН нямаше. Дайте да го направим всички. #Backto’60!", написа в профила си 47-годишният пловдивчанин.
След това в свой пост сподели и позицията си, касаеща туризма у нас.
"Госпожа Ангелкова иска ние, българите, да напълним това лято Черноморието. Но ние, госпожо драга, юни ще сме в депресия от карантината и вируса като всички народи по света и няма да ни е до море и купони. Повечето ще сме безработни, с кредити и в невъзможност да си храним децата. Аз много искам да помогнем и да хукнем вкупом веднага към Слънчака и да спасим сезона, след като Генерала ни вдигне прангите от карантината, но си мисля, че просто ще сме в невъзможност да ви помогнем и ще си останем по къщите си да садим картофи и лук за предстоящата гладна зима", заяви Бареков.
"Туризмът в следващите две години приключи и то не само в България. Сега сметнете колко хора от сезонната заетост ще останат без работа от май до октомври. Добавете още около 300 000 сезонни земеделски работници от Англия, Испания, Гърция, Италия, които ги върнаха и повече не им трябват, и питайте правителството и банките тези общо 700-800 хиляди току-що безработни българи с кредити и без спестявания, криза ли е това или национална катастрофа? Какви мерки са предприети в тази посока? /лупа

Публикувана на
26 Март 2020 година