Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Синчето на Катето Евро показва в ефир как си прави медмаска от боксерките си

Видяна: 20252 пъти

Как да си направим предпазна маска срещу коронавируса от мъжки боксерки? Това демонстрира днес нагледно в студиото на предаването "Преди обед" по Би Ти Ви атрактивният водещ Александър Кадиев. Преди да покаже изобретението синчето на Катето Евро помириса гащите и доволно обяви, че са прани.
А след това стъпка по стъпка показа как се нахлузва на главата иновативната маска. Първо нахлузваш единия крачол, вещо обясни симпатягата. Второто важно нещо е правилно да увиеш около врата останалата част от боксерките и накрая да сложиш върху главата си и втория крачол.
Демонстрацията комични коментари в социалните мрежи, където беше публикувано клипчето.
Чудничко, много ти отваря цветовете на очите, написаха зрители. Те похвалиха екипа на "Преди обед", че ги е разсмял и е внесъл настроение в сивото ежедневие.
Сашо е като махараджа, готов е за Арабския свят, забавляват се още зрителите. Някои пък попитаха актьора да не би случайно да се готви да влезе в редиците на "Ислямска държава".
Не липсваха и такива, които нарекоха симпатичния водещ "идиот" и го укориха, че се шегува с толкова сериозно нещо като коронавируса. /лупа

Публикувана на
26 Март 2020 година