Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Последната Мис България заприлича на Жокера

Видяна: 14274 пъти

Една от най-обсъжданите миски у нас е заприличала на Жокера от едноименния филм, коментират потребители в социалните мрежи, видя HotArena. Носителката на титлата Мис България 2019 Радинела Чушева за кратко време се превърна в едно от най-популярните лица у нас. Но не заради короната, която грабна, а с множеството пластични корекции, които буквално са я обезобразили.
От миловидната адреналинка от „Господари на ефира” днес няма и следа. След избора на Радинела за най-красивата българка за 2019г., социалните мрежи завряха от коментари, че титлата й е платена, защото никой не можеше да допусне, че момиче с такава визия, печели конкурс за красота. Но в милата ни родина всичко е възможно. И както се вижда от фотоса, който ни изпрати наш читател, на Радинела никак не й пука за хорското мнение. Усмихва се широко и си носи короната с гордо вдигната глава.
„Мис България със сигурност си е правила още някакви корекции по лицето след конкурса. Вече изглежда ужасно неестествено и е заприличала на героя от „Жокера”, коментират потребители в социалните мрежи.

Публикувана на
26 Март 2020 година