Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Холивудски актьори с призиви да си стоим вкъщи

Видяна: 5490 пъти

Губернаторът на Ню Йорк помоли известни актьори да запишат видеообръщения, в които призовават нюйоркчани да не напускат домовете си без необходимост, за да не се заразяват един друг с коронавирус, пише РИА Новости. Записите ще се появят в Интернет.
„Всички ние трябва да останем вкъщи, трябва да спрем разпространението на този вирус. И само заедно можем да се справим с това. Трябва да защитим не само себе си, но и другите - всички възрастни хора. Моля“, призова актьорът Роберт де Ниро, роден в Манхатън. „Наблюдавам ви“, добави той.
Колегата му Дани де Вито, който вече е на 75 години и също е изложен на риск, записа обръщение към младите хора. Много млади хора се отнесоха несериозно към ситуацията с коронавируса, вярвайки, че това е безопасно за младите хора.
„Здравейте всички, това съм аз, Дани де Вито. И ви моля от цялото си сърце: всички в щата Ню Йорк останете у дома. В момента имаме този вирус, тази пандемия. И младите хора, ако се заразят, могат да заразят възрастните хора. И знаете, че това, което следва е смърт, и мен ме няма“, каза той. /дарик

Публикувана на
25 Март 2020 година