Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Изненадаха Павел и Венци Венц

Видяна: 5368 пъти

Изненадващ нов видеоклип към песента им „Ти си“ се събудиха Павел и Венци Венц тази сутрин. Музикалният минифилм е заснет от 13 техни любими момичета, всяка от която се записа в домашни условия как пее и танцува на парчето.
Идейният двигател на проекта е продуцентката Саня Армутлиева, а във видеото феновете ще разпознаят още Дара, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Yoana, Валя, Елия, Никол и Елеонора от 4Magic и др. Специално участие има и Мария Илиева, с чийто глас започва клипът.
„Спомням си как преди година една сутрин се събудих и видях, че Павел и Венци Венц са си пуснали нова песен, без дори да ми кажат. Онзи ден обсъждах с тях кой да е следващият им сингъл и те нещо започнаха да се колебаят, искали да помислят. Аз обаче имам любимо парче от новия им албум.
Реших, че е време да им „върна“ жеста.
Казах на екипа и на момичетата, които се снимаха в клипа и всички крещяха от удоволствие като чуха идеята. Направихме боен отряд и я осъществихме за два дена. За Павката и Венци – с обич! От всички ни!“, обяснява Армутлиева. /монитор

Публикувана на
25 Март 2020 година