Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Луна пак захапа Вергов

Видяна: 9150 пъти

Войната между Луна и Юлиан Вергов в шоуто "Като две капки вода", която започна при старта и ескалира миналия понеделник, продължи с пълна сила и по време на снощното издание на предаването. Днес чалга дивата влезе в образа на певицата Ирен Кара, като изпълни великото парче „What a Feeling” от кино класиката "Флашданс".
След края на изпълнението Луна, която миналата седмица бе засегната от ироничния коментар на Вергов, че слабо се е представила като Емил Димитров, фолк изпълнителката не пропусна да атакува актьора член на журито. Предишния път тя изказа мнение, че той е слаб артист без никакви награди, а тази вечер продължи в същия дух. Луна предложи второстепенна роля на Юлиан Вергов във видеото към новата си песен "Да те пусна ли", намеквайки, че той може да участва в садо-мазо сцени.
Звездата от "Откраднат живот" отново запази хладнокръвие, както и миналия понеделник и изобщо не влезе в тона на устата Луна. Той съвсем дипломатично я поздрави, като добави само че жалко, че досега не се е занимавала с диско танци. "О, цял живот съм се занимавала, но статистите не сте го забелязвали", изстрель поредните словесни стрели чалгаджийката. Вергов само се усмихна. /лупа

Публикувана на
24 Март 2020 година