Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Дара пак първа

Видяна: 6344 пъти

Дара за втори пореден път стана победител във временното класиране на шоуто "Като две капки вода". В понеделник вечерта тя излезе на сцената като руската звезда Zivert и изпя една от най-извесните й песни “Life”. В предното шоу Дара се справи отлично с турския, сега предизвизателството бе руският и тя очевидно се справи и с това предизвикателство.
Една песен стана тотален хит във всички клубове и това е „Чёрная пантера“. В ролята на вокалиста Влад от мега нашумелия руски дует Nebezao влезе Димитър Маринов, който се справи отлично и получи високи оценки от журито и от публиката.
Маги се превъплъти в много нетипичен за нея образ и още по-далечен от нейния стил – тя влезе в обувките на Тончо Токмакчиев и представи култувата в стила песен "Sweet Chalga In Time" и то в присъствието на самия актьор. Той похвали изпълнението й, докато мнението на журито бе, че Маги не се е справила добре, тъй като е преиграла.
Галя пък бе в ролята на една от най-добрите американски джаз певици – Ела Фицджералд. Тя изпя парчето “Cry Me a River”. Луна беше като американската певица, танцьорка и актриса Ирен Кара и нейния велик хит „What a Feeling” от филма "Флашданс".
Фики Стораро влезе в кожата на италианската звезда Ерос Рамацоти и изпълни един от най-големите му хитове „Se Bastasse Una Canzone”.
Бутонът на късмета отново отреди на Тото да е в женски образ. Този път той излезе на сцената като кралицата на попа Madonna и изпълни една от най-популярните песни на звездата “Material Girl“.
Изненадата на вечерта бе, че джаз певицата Хилда Казасян, която е част от журито заедно с Фънки и Юлиан Вергов, бе поканена на сцената, за да удря барабаните и да изпълни колоритното чалга парче "Шушана." /лупа

Публикувана на
24 Март 2020 година