Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Пласидо Доминго хвана коронавирус

Видяна: 22509 пъти

Испанският оперен певец Пласидо Доминго разкри, че има коронавирус. "Смятам за свой морален дълг да ви кажа, че резултатът ми за COVID-19 е положителен", пише 78-годишният певец на профила си във Фейсбук.
"Семейството ми и аз сме в самостоятелна изолация, засега не се налага да постъпваме в болница, не се смята медицински необходимо. В момента всички сме в добро здраве, но изпитах симптоми на треска и кашлица, затова реших да се изследвам и резултатът се върна положителен.
Умолявам всички да бъдат изключително внимателни, следвайте основните насоки, като миете често ръцете си, спазвайки поне 6 фута разстояние от другите, правейки всичко възможно, за да спрете разпространението на вируса и моля преди всичко останете вкъщи, ако можете!
Заедно можем да се борим с този вирус и да спрем настоящата световна криза, така че да се надяваме да се върнем към нормалния си ежедневие съвсем скоро.
Моля, следвайте насоките и регламентите на местното си правителство за да бъдете в безопасност и защита не само себе си, но и цялата ни общност", написа Пласидо Доминго. /блиц

Публикувана на
23 Март 2020 година