Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще сме до следващата събота

Видяна: 22320 пъти

Вижте какво вещаят звездите за седмицата

Овен 21 март – 20 април

Благодатен уикенд. Пътувайте, стартирайте нова дейност, чакайте и направете предложения. За понеделник не планирайте нищо важно. Сутринта на 24-и сме свободни да направим личен избор без да ни помагат или пречат. 25-и е ден за планиране, но нищо важно да не се започва. На 26-и до обед обслужвате чужди интереси. На 27-и не работете в екип, а на 28-и всичко предприето ще носи късмет. 21-и е ден на реката от възможности. Пускате се по течението на приятелските и любовни връзки. На 22-и работете в градината - всичко посадено в този ден ще се хване и даде богата реколта. 23-и е ден на изкушения, на опити за намеса в работата и в личния ви живот. Активизират се агресивни сили. На 24-и денят стимулира свободната ни воля. Може да направите това, което искате най-много и за което отдавна се подготвяте. 25-и е ден за опипване на почвата, за преговори и планиране. На 26-и пасивността е вредна, не само във физически, но и в духовен и чувствен план. Не стойте в очакване работата ви да потръгне или някой да ви се обади с предложение. 27-и е ден на рисково привличане, особено в любовта. Връзките ще са неравностойни.
Телец 21 април – 20 май
На 21-и преградите са на всяка крачка, но в неделя всичко ще се подреди според изискванията ви. На 23-и може да въздействате на нечий избор. 24-и позволява на всеки да бъде себе си. Направете това, което отдавна искате. Разчистете си пътя. На 25-и планирайте, определете новите приоритети. На 26-и вечерта ви чака приключение, а в петък пари и предложения за съвместна дейност. На 21-и денят ще бъде труден за родените в третата декада, но и те ще постигнат целите си с доста криволичене и взаимни отстъпки. 22-и е най-добрият ден в месеца за освещаване и отваряне на нови търговски обекти, магазини и офиси. 23-и е неблагоприятен ден за всичко и за всички. Стойте мирни, ограничете контактите и не си позволявайте да манипулирате близките си. На 24-и до обед може да направите това, за което отдавна се подготвяте и искате с цялото си сърце. На 25-и денят ви насочва към полезните за вас неща и връзки и ви дистанцира от вредните. На 26-и до обед може да бъдете поставени в риск и използвани като средство за постигане на чужди интереси. На 27-и Луната върви към съвпад с Венера във вашия знак, а този аспект ще ви помогне да привлечете нужните ви хора.
Близнаци 21 май – 21 юни
На 21-и пътувайте, а на 22-и преговаряйте по имотни и наследствени дела. 23-и носи рискове и опасност от обсебване и манипулация. Прогнозите не се оправдават. На 24-и до обед постъпете както ви се иска и харесва. След това ограничете контактите. 25-и носи интуитивно прозрение за пътя напред. На 26-и нищо не става по стандартния начин. 27-и ви въвлича в опасни връзки и страсти. На 21-и родените в третата декада навлизат в период на преустройства в работата и в начина си на живот. На 22-и е вероятно да предоставите повече права и пълномощия на близките и децата. Може да решите да прехвърлите собственост и имот и да отстъпите от позициите, на които до момента сте държали. 23-и е ден на фатално влияние, на агресивен страничен натиск и на подмолни действия от страна на засегнатите от вас. 24-и е ден на свободната воля, на желанието да бъдем себе си, така както е бил първоначалният божествен план. 25-и ден на устата. Внимавайте какво говорите и какво ядете. 26-и ден за първа крачка и първа целувка. Някой може и да повтори. Време е да задействате личната си амбиция, да водите преговори, да подпишете нови договори и да се разберете по спорните въпроси. 27-и е ден на неустоимо привличане. Луна и Венера са в съвпад във вашия знак. Тази вечер ще бъдете изкушени да завиете встрани от семейната пътека.
Рак 22 юни – 21 юли
Очертава се чудесен уикенд, който ще отпуши личната ви инициатива, ще отвори път към нова мисия и лична цел. Отворете нов търговски обект и започнете самостоятелна дейност. На 23-и бъдете отговорни в мисли и дела. Не правете избор. 24-и ще е рисков за родените до 1 юли. Разчистете пътя. На 25-и разчитайте на интуицията. 26-и сте в нова роля, а на 27-и не делете идеи и пари с никого. На 21-и всяка цел и постижима. Може да се наложи да лавирате между личните и семейни нужди, но до вечерта ще се радвате на комфорт. 22-и е ден за нови инициативи, за годежи и брак. Някой ще получи и много добра оферта за бъдещо сътрудничество. На 23-и ще ви се предлагат доста изкушения и допълнителни екстри. Но предприетото в този ден има тенденция да тръгне накриво и да ви свърже с неправилните хора. На 24-и до обед имате свобода на действие, но точно тази свобода ще ви вкара в неприятности и спорове. Важното е да бъдете себе си. На 25-и ще направите грешка, ако вървите против гласа на интуицията и желанията. Организмът ви подава верни сигнали кое е вредно или полезно за него, за вас и за бъдещето ви. На 26-и родените в третата декада ще изживеят трудни моменти, ще бъдат провокирани към избор, който ще прокарва път на чуждия интерес. На 27-и се очертават се печалби и екстри, които не се дават всеки ден. Проблемът е, че лесно се отива към неравностойни връзки.
Лъв 22 юли – 22 август
Случващото се на 21-и ще противопостави интересите ви на тези на близки и приятели. В неделя стартирайте нов бизнес проект. На 23-и се въздържайте от взимане на важни решения. В следващите три дни ще доминирате, ще поставяте условия и ще постигнете максималното. От обед на 26-и навлизате в рисков за финансите ви период. На 27-и правите губещ ход под нечие давление. На 21-и нищо не става веднага и от първия опит. Пътят ви ще лъкатуши между личните ви желания и претенциите на хората, с които сте свързани. 22-и е чудесен ден за старт на нова бизнес програма. Сега е момента да откриете нов офис и нов търговски обект. На 23-и останете където сте, огледайте се, не предприемайте нищо важно и не водете преговори. На 24-и до обед постъпете така както ви се харесва. Имате свободен избор. Ще имате и свободен достъп до места и срещи, за които другите ще трябва да имат допълнителни пълномощия. На 25-и всичко, което ви привлича и притегля неустоимо е важно и ценно за вас, за бъдещето и за здравето ви. Яжте само това, което ви се дояде. На 26-и до обед водите в играта, но следобед може да се хванете на чуждо хоро. 27-и ще обърка плановете ви. Чуждо тяло е на път да се внедри в личната ви вселена. Не е ден за нови запознанства.
Дева 23 август – 22 септември
Пътувайте и уредете важни срещи в събота. На 22-23-и ограничете контактите и не водете преговори по имотни въпроси. Лесно отдавате енергия и позволявате да ви манипулират. На 24-и до обед направете това, за което отдавна се подготвяте. Следобед е време за размисъл и сондиране на мнения. 25-и показва правилната посока. На 26-и вечерта тръгвате към нея и в петък печелите. 21-и е ден за среща с единомишленици. Работете в екип, влезте в нова група по интереси. На 22-и и 23-и Луна, Меркурий и Нептун ви гледат в опозиция от Рибите. Не продавайте имот и не преотстъпвайте права за ползване на територии и терени. 23-и е ден на лъжи и завоалирани действия. Каквато и идея да ви предложат бъдете сигурни, че ще ви вкара в неприятности и ще ви донесе загуби. 24-и е ден на свободния избор. До обед направете крачката, която от доста време подготвяте. На 25-и е добре да се действа по инстинкт. Дори и с риск да обидите някого не яжте всичко, което ви предложат. 26-и е ден на бавни и методични действия. Ще загубят тези, които прибързано форсират нещата. На 27-и ще постигнете много, ако не работите в екип и не позволявате да ви товарят с чужди задачи.
Везни 23 септември – 22 октомври
В събота всичко предприето ще носи късмет и радост. Пътувайте, обединете сили и ресурси за постигане на важна цел в неделния ден. 23-и изисква смирение и ненамеса. Нищо важно да не се предприема. 24-и отваря забранени пътища. Може би си струва да рискуваш, но в рамките на умереното. На 25-и е Благовещение, но не всяка вест ще ви зарадва. От 27-и на обед идват печалби. 21-и е ден на съкровените знания. Всеки на своето ново може да направи лично откритие, да намери прекия път към важните за него хора и дейности. 22-и е ден за огледи на имоти, жилища и терени. Капарирайте ако нещо ви хареса. На 23-и стъпвате накриво, правите грешен избор и качвате кръвното. Не се занимавайте с нищо сериозно и не позволявайте да ви въздействат. 24-и е ден за разчистване на сметки. Махнете камъните от градината на личния си интерес. 25-и е Благовещение. Но в този ден не за всеки ще има блага вест. Родените във втората декада ще преглътнат горчив хап на работното място и може да видят повишението на някой друг. На 26-и родените в третата декада да не бързат с инициативите. Вероятно е да направите грешен ход поради недоглеждане и недостатъчна информираност. 27-и носи особен фатализъм във връзките. Някой ще срещне любовта от пръв поглед и за втори няма да му остане време.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
На 21-и ще срещате прегради, неразбиране и съпротива. В следващите два дни всичко ще постигнете с лекота и ще получите това, от което се нуждаете. На 24-и правите изпреварващ ход, връщате дълг и подсещате длъжниците си. На 25-и се доверете на интуицията. На 26-и действайте активно до обед. След това до неделя както и да постъпите ще обслужвате чужди интереси. На 21-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Не се разпилявайте в празни приказки и спорове. 22-и е благоприятен ден за старт на нови начинания и бизнес проекти. Осветете и новото си заведение. На 23-и може да намерите работа и поръчка по специалността си. Ще ви платят за квалифицирана работа, услуга или съвет. 24-и е благоприятен ден за разчистване на отношенията и за работа в градината. Върнете си дълговете и се обадете на хората, които нещо ви дължат. На 25-и ще се събудите с усещане за полезното и вредното. Разчитайте на интуицията и на вътрешното си усещане за нещата. На 26-и до обед действайте активно, уредете договори и поръчки. Следобед навлизате в рисков за парите и дейностите ви период. Вечерта сте на прага на неравностойна връзка. 27-и е ден на фатално привличане, на рискови връзки и на действия, след които ще се почувствате ограбени и неудовлетворени.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Чудесен съботен ден с пътувания и приятелски срещи. В неделя ще работите на чуждо или за нечии интереси. 23-и е един от неблагоприятните ви дни за месеца. Преследват ви фикс идеи и фобии, някой се опитва да ви въздейства. 24-и определя нови посоки и премахва преградите по пътя. На 25-26-и определяте нови цели и посоки и правите стабилизиращ ход. На 27-и уредете лична поръчка. На 21-и преградите са само в ума ви. Някой се опитва да ви стопира разчитайки да се уреди и възползва пръв от предложените възможности. На 22-и направете жестовете, които се очакват от вас. Може да вземете решение за купуване, продаване или наследяване на семеен имот. 23-и е един от най-трудните ви и проблемни дни за месеца. Както и да постъпите ще сбъркате, затова не предприемайте нищо важно. На 24-и навлизате в печеливш период. До обед може да направите крачката, която отдавна планирате и за която не са ви стигали сили, подкрепа и средства. На 25-и е Благовещение. Събуждате се с някакво особено откровение и с усещането накъде да вървите, към кого да се насочите, какво е полезно за вас да ядете и приемате като лекарство. 26-и слага край на изчаквателната политика. Време е да се действа, да се реализират замисли и планове и да се влезе в нова среда. На 27-и всичко, което направите сами ще донесе късмет и успехи. Не се обвързвайте с чужди планове, намерения и идеи.
Козирог 22 декември - 20 януари
Очертава се приятен и успешен уикенд. Пътувайте, уредете лични и представителни срещи, направете покупки и инвестиции в нещо голямо и важно. Всяка цел ще е достижима. 23-и ни обгръща с тъмнината на новолунието. Бъдете внимателни, очертават се намеси и предателства. На 24-25-и нищо важно да не се започва. От 26-и късметът ви се връща. Вечерта сте на точното място и с точните хора. На 21-и всичко предприето ще носи късмет и пари. Стартирайте перспективна дейност. Идват поръчки и инвестиции. 22-и е ден за инвестиция в недвижим имот. Добре е за уреждане на наследства. Водете преговори с роднини. На 23-и е точният съвпад на Марс и Плутон във вашия знак. Агресията е повсеместна. Грешките от този ден ще се плащат скъпо още в следващите два дни. На 24-и родените до 1 януари са в тежка позиция на това новолуние. Ориентирайте се към приключване и прочистване на връзки и дейности. На 25-и благата вест е за другите. За вас остават грижите, голямото натоварване и работата на чуждо. На 26-и сте събрали достатъчно енергия и хъс за работа. Действайте активно. Ще се похвалите с победа и придобивка. На 27-и се препоръчва се самостоятелна работа, на свой терен и със свои средства. Не се обвързвайте с никого, ако искате да запазите спечеленото само за себе си.
Водолей 21 януари – 19 февруари
За родените в третата декада 21-и ще донесе късмет, ползи и възможност да се постигне важна цел. На 22-и е време за започване на нова търговска дейност. Ангажимент от миналото ви отново се възражда. На 23-и нищо важно не започвайте. 24-и разчиства пътя пред вас. 25-и носи интуитивни прозрения. На 26-и свършете важното до обед. След това до неделя само ще давате. На 21-и ще постигнете поне една цел, ще привлечете влиятелни партньори и ще направите удобни за другите собствените си желания и амбиции. 22-и е ден с хармонична и възраждаща енергетика. Ще усетите накъде да вървите и ще направите силен ход. 23-и е ден на фалшивите връзки и на фалша в отношенията. Не вярвайте на никого за нищо. 24-и е ден на свободната воля. Не позволявайте намеси. До обед направете това, което отдавна искате и възнамерявате. 25-и е ден на благата вест. Доверете се на инстинктите и удовлетворете желанията на тялото и душата. На 26-и действайте активно до обед. Постарайте се да изпълните поетите ангажименти и да се внедрите на нова работна позиция. Към обед късметът ви се оттегля. На 27-и Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Телеца. В любовните ви връзки ще има голяма доза меркантилност.
Риби 20 февруари – 20 март
21-и е вдъхновен и творчески ден, в който с лекота се преодоляват препятствията по пътя. В неделя ви тръгва по вода, пътувате и уреждате нещо важно. На 23-и проведете общо прочистване на организма и връзките. На 24-и се връщат дългове. 25-и ви насочва към полезното и алармира за вредното. 26-и ви носи печалби и неочаквано предложение, а в петък сте на прага на любовна авантюра. 21-и ни зарежда с блага и пречистваща енергетика. Разчистете си пътя, прочистете се от отровите, върнете дълг и потърсете длъжниците си. На 22-и съвпадът на Луната с Меркурий и Нептун във вашия знак ще стимулира бизнеса и творческата ви активност, ще даде възможност да реализирате замислете си. 23-и е ден на идеите, които ще ви вкарат в неприятности или ще позволят спекулации. Бъдете внимателни, не приемайте на гола вяра нищо, което ви казват. 24-и е ден на личният ни човешки избор. До обед вземете важно решение и си разчистете пътя за утрешните активни мероприятия. 25-и е Благовещение. Ще се събудите с чудесна идея, хрумване и прозрение, което ще се окаже вярно и ще покаже накъде да се насочите. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. 26-и е ден на неочаквани обрати в отношения и дейности. Нещо, което сте приключили може да се възроди, а това на което сте се надявали може да се застопори. На 27-и печалбите са за тези, които водят самостоятелна игра и политика, които не се включват в общия хор и тихомълком си гонят интереса.монитор

Публикувана на
22 Март 2020 година