Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как да се опазим от 99 магии

Видяна: 20920 пъти

Керанка от Добрич е сред най-добрите ясновидци, които откриват болести и магии. Освен това даровитата гадателка не изпраща човек от дома си, без да му е дала съвет какво да направи, за да се избави от проблема.

Когато човек седне срещу нея, първо го пита за датата, месеца и годината на раждане. Казва, че след това започва да получава информация за него – за здравето, за душата му, за близките му. Сеанси не прави във вторник и петък, защото така ѝ било заръчано свише. Обяснява, че не знае как ѝ се дава информацията. „Виждам имена, дати, събития и аурата на човека. Виждам какви здравословни проблеми има и ако мога, му помагам с рецепта или съвет как да постъпи“, допълва тя. Най-често я търсели с въпроси за здраве, за любов, за семейството, за пари, за магии. Добричлийката обяснява, че има 99 вида магии.
„Да умреш, да не ти върви, да се разделиш, да страдаш, да се топиш… дори да се влюбиш или да напуснеш жена си и децата и да идеш при друга. Но всички магии имат давност. След определено време те престават да действат, но мястото остава прокълнато. По-лошо от магията е проклятието. Най-тежко е проклятието от близък човек – майка, баща, баба, дядо… Да те прокълне кръвен роднина. От проклятието няма спасение. Магията може да се развали, но проклятието не може“, категорична е ясновидката.
Дава разяснения и как се развалят различните видове магии: „Може да е с вода, но трябва да е изворна, с яйце, изхвърляне в течаща вода, четат се и молитви – в някои случаи се чете Киприяновата молитва или Василиевата. Всяка магия си има начин за разваляне в зависимост от това за какво е наречена.“
На всичките дава и ценни съвети как се пазят от лоши енергии. „Палете тамян и обиколете къщата си, винаги в посока, обратна на часовниковата стрелка, поръсете захар около дома си или пред вратата си, поръсете със светена вода, но без да я пипате“, казва Керанка.ретро

Публикувана на
19 Март 2020 година