Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

С кого ще е късметът днес – 19.03.2020г

Видяна: 12810 пъти

Овен
Денят ще се окаже добър, ако бъдете сдържани. Не се изнервяйте заради дреболии. Емоциите, с които човек не може да се справи, стават причина за грешки и действия, за които после да съжалява.Не се нагърбвайте с непосилни за вас отговорности, защото едва ли те ще имат положителен ефект. Опитайте се да имате готовност за предприемане на някои компромиси в името на любовта.
Телец
Днешният ден не е особено ефективен. Жизнената ви енергия е леко снижена, затова избягвайте натоварването. Някои неща ще ви се получават по-трудно, ще се наложи да влагате повече усилия.При някои тревогите с течение на деня значително ще се повишат, особено ако не са успели да се освободят от натрупаното напрежение.
Близнаци
Ще имате енергиен прилив, ефективността ви ще се засили. Изобщо не се съмнявайте в крайния успех на днешните начинания. Прекарайте вечерните часове релаксирайки в тиха и спокойна среда.Родените през първата десетдневка ще трябва да направят правилна оценка на ситуацията, в която се намират от дълго време в професионалната сфера.
Рак
Днес не е подходящ ден за предприемане на действия, така че обмислете всичките си възможности. Утре ще се почувствате по-добре и ще гледате по различен начин на нещата. Пазете се от кавги с представители на противоположния пол. Необходимо е да се погрижите за финансовата си обезпеченост. Не се надявайте на бързо развитие на някои ваши проекти, особено ако са свързани с подписването на договори. Други от знака ще успеят с щедростта си да привлекат вниманието на високопоставена особа.
Лъв
Побързайте да приключите със старите дела и да се заемете с нови планове. Бъдете внимателни към здравето си. Не правете резки движения, избягвайте напрежение и натоварване върху гръбначния стълб. Амбициозността, която изявявате с интимната си половинка, ще ви даде поле на реализация, което много бързо ще промени в положителна насока стила ви на живот. Здравето ви ще е непоклатимо.
Дева
Днес ще са необходими повече усилия и време, за да завършите нещата, които дълго време отлагате. Ако сте последователни и трудолюбиви, ще можете да доведете до край каквото сте започнали. Не се натоварвайте с няколко неща наведнъж. Избягвайте рисковете и премисляйте много добре всеки свой ход. Имайте предвид, че някои начинания могат да се окажат пагубни за доброто ви финансово състояние в момента.
Везни
Не трябва да се поддавате на психологическия натиск и шантажа от страна на близки хора. Ще почувствате, че започва някаква промяна в живота ви. Вътрешната интуиция ще ви подскаже как да действате нататък. Някои от родените през септември ще имат проблеми със служебно преместване. Ще им бъде трудно, защото са свикнали с колегите си. Като цяло всички от знака трябва да владеят по-добре емоциите си и не бива да допускат дребни неща да ги разстройват.
Скорпион
Като цяло този ден ще бъде благоприятен и за да не губите времето и енергията си за дреболии, препоръчително е да го планирате от сутринта. Късметът ще бъде ваш спътник. Ще почувствате защитата на висшите сили. Ако родените през ноември изгубят контрол над избухванията си или се поддадат на страховете си, това ще им попречи да се доближат до хората, които ги търсят и уважават. На родените в последните дни от знака им предстои кратък флирт.
Стрелец
Повечето Стрелци ще бъдат закриляни от съдбата. Късметът ще е около вас. Новите ви контакти в днешния четвъртък ще са успешни. Ще раждате нови идеи, ще увличате и другите. Ще подготвяте нови начинания, ще правите планове и те няма да са безпочвени.Не участвайте в приключения, това може да ви струва много. Избягвайте празното и безсмислено общуване с хората около вас. Проветрявайте по-често стаите и не забравяйте за превантивните мерки.
Козирог
Началото на деня на работното ви място ще започне с напрежение. При родените през декември това напрежение ще бъде породено и от непремерени приказки. Вашата раздразнителност ще създаде напрежение дори у дома и сред близките ви. Голямо значение за успеха на вашите работи ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия „съветник” и „спасителя на ситуации”.
Водолей
Интензивният ритъм на живот при родените през февруари може да ги направи нервни и раздразнителни. Ще се тревожат, че нищо не успяват да свършат, и ще станат избухливи. Наложете си сами по-умерен ритъм. Помислете, преди да кажете нещо. Всъщност днес дори една необмислена дума може да се обърне срещу вас. Управлявайте емоциите си и не влизайте в конфликти. Защо да си създавате допълнителни проблеми?
Риби
Настроените ви ще бъде променливо като пролетното време. Да се отървете от меланхолията, ще ви помогне да се потопите в любимата си работа или хоби. Насладете се на простите радости от живота, умейте да откривате красотата около себе си.Много засилена ще бъде вашата и без това силна чувствителност. През днешния ден на мнозина ще се наложи да направят доста големи промени. Вгледайте се добре в себе си и ще откриете много неща, които не бива да правите.

Публикувана на
19 Март 2020 година