Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои обичат истински, но само веднъж в живота си

Видяна: 20240 пъти

Кои според астролозите са знаците, които обичат само веднъж истински и тези чувства ги съпровождат до края на живота им, независимо от всичко.
Козирогът оглавява списъка. Представителите на този знак подхождат много старателно към всичко, особено към избора на сродна душа. В главата си той прави дълъг списък на качествата, които иска да притежава идеалната според него жена, и едва след това преминава към истинското търсене. Това понякога може да продължи цял живот. Ако изведнъж обаче той срещне този човек, то той е способен да го обича до края на дните си, независимо от обстоятелствата.
Телецът е моногамен по две причини - упоритост и алчност. Този знак е доста труден за приспособяване към променящите се условия и, ако нещо му влезе в главата, много рядко променя мнението си. Същото е и при избора му на половинка - ако той реши, че някой човек е неговата съдба, то трябва да се случи нещо невероятно, за да промени решението си. Ако Телец е от дълго време във връзка с някого и е инвестирал в тези отношенията много емоции и физически усилия, то той толкова би съжалявал да не изгуби тези отношения поради тези причини, че дори нещо ново и уникално не би било достатъчно да наруши баланса му.
Лъвовете не са моногамни в класическия смисъл на думата. Те харесват да са център на вниманието и често са заобиколени от купища фенове. Дълбоки чувства Лъвовете обаче изпитват веднъж в живота. Отстрани може да изглежда, че сменят гаджетата си с лекота, но те всъщност търсят идеалния за тях човек. Намерят ли го, то в тази връзка Лъвовете биха вложили всичко, на което са способни. Ако все пак се стигне до раздяла, няма да стоят дълго време сами, но вътрешно винаги ще помнят тази любов и тя ще живее в сърцето им. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
17 Март 2020 година