Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в понеделник – 16.03. 2020г.

Видяна: 15128 пъти

Овен
Днес може да вземете важен изпит и да бъдете допуснати на конкурс. Търсете учител и треньор за себе си или за децата. Лесно се усвояват знания и умения. Запишете се за нов информационен или тренировъчен курс. Сега е момента да поработите над личната си подготовка, ако искате да постигнете мечтите си. Всичко, което проучите и научите ще ви влезе в работа.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
Телец
Поспрете и потърсете нужната информация за работата, която предстои. Късметът ще следва тези, които са си научили урока и в днешния ден повишат личната си информираност и квалификация. Може да си намерите работа и като консултант в проблемна за някого област. Сега е момента да вдигнете нивото, да разширите сферата си на действие, знания и компетентност.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Близнаци
Ден за консултации и проучване на пазара, на търсенето и предлагането. Ще ви е нужна допълнителна информация, за да обхванете изцяло сферата, в която действате и работите. Ден на тайното знание, което не се дава всякога и на всеки. Успехът ще следа добре информираните. Ако пренебрегнете една ситуация и не разрешите проблема, ще си докарате доста неприятности.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Рак
Започнете само такава работа, за която предварително сте се разбрали и сте съгласували действията си с партньори. Проучете това, което с нещо ви притеснява. Не се явявайте неподготвени на преговори, изпити или интервюта. Може да се доберете до тайни информации, които ще ви помогнат да поставите условията си и да се пазарите за повече екстри. Вие сте на ход.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
Лъв
От днес Меркурий навлиза в Риби и вече няма да ви гледа в опозиция. Бизнесът ви потръгва. Кандидатствайте за желаната позиция. Никъде не отивайте неподготвени. Ден на тайното знание и на информацията, която се дава само на тесен кръг хора. Не е изключено вие да сте в този кръг или да стоите в неговия център. Получените данни ще ви помогнат да контролирате нечии действия.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
Дева
Днес сте подвластни на фобии и фикс идеи. Родените в третата декада може да направят грешен ход. Нужен ви е съвет от капацитет, дори и самите вие да давате съвети. Потърсете странично мнение от човек, който е извън проблемите, които ви тревожат. Грижите ви в момента ви капсуловат в пашкул от негативизъм. Нужен ви е повече личен оптимизъм. Утре ви чакат победи и придобивки.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
Везни
Ден за проучване на пазара, за посреднически дейности и за двустранни преговори. Осигурете си необходимите защити, защото в следващите два дни ще бъдете подложени на натиск и опити за манипулация. Постарайте се да стигнете до основата на проблемите си и да вземете решение как да се справите с тях. Това, на което не обърнете внимание ще излезе от контрол още утре.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
Скорпион
Ден на тайното знание. Постарайте се да стигнете до корена на проблемите, за да ги разрешите. Не се задоволявайте с повърхностни знания по важен за работата и за дейността ви въпрос. Потърсете квалифициран съвет и дайте такъв срещу заплащане. И сънищата ви носят нови знания и показват в символичен вид търсеното решение. Препоръчва се растителна храна.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
Стрелец
Родените в третата декада днес трудно съвместяват професионалните с личните задължения и нужди. Нищо да не се предприема преди да се проучат основно съответните плюсове и минуси. Ден на тайното знание, на поверителните информации, които обслужват само избрани. Случайно дочутото и видяното ще ви влезе в работа и ще помогне да направите правилен избор.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Козирог
Ден на тайното знание, което не се дава всеки ден и на всеки. Меркурий навлиза в знака на мълчанието Рибите. Засилва се тенденцията към нещо недоизказано и несподелено в деловите и търговски отношения, което в последствие може да провали една сделка за сметка на друга. Направете някои проучвания, подсигурете си гърба с важни документи и разрешителни. Лаиците ще загубят.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
Водолей
Ден за занимания с личното хоби, което може да превърнете в доходен бизнес. Търсете нови варианти, поровете се в справочници, опитайте да повишете знанията и уменията си в посоката, в която смятате да се изявявате. Ден на среща с учителите. Някой и без учител ще научи важни житейски уроци. Не подхождайте повърхностно към поставените задачи. Някой ви наблюдава отстрани.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
Риби
Ден за попълване на празнините в знанията. Подновете и заниманията във фитнеса, осигурете и учители за децата в посока на личната им дарба и желание. Дайте си сметка към какво имате афинитет, какви занимания биха ви донесли не само доходи, но и радост и личен комфорт. Днес по някакъв начин променяте приоритетите и правите вътрешен избор към нова дейност и мисия.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Личната ви година е петица. Сменяте посоката, променяте местоработата или ви повишават. Някой ще се премести в нов дом. И независимо напрегнатата обстановка е добре да планирате пътувания в чужбина по работа или на почивка. Контактите от това лято може тотално да променят живота ви. Бъдете внимателни около 21 юни.
Родените днес са деца на света. Ще ги привличат далечни пътища и посоки. И работата им може да бъде свързана с чести пътувания. Ще имат трудности в отношенията с родителите, особено ако те не се разбират. Притежават вдъхновени дарби и таланти, които ще развият при неочаквани обрати в живота си. Родените на изгрев Слънце притежават и писателски талант. /монитор

Публикувана на
16 Март 2020 година