Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

В месеца на Рибите – кои са най-силните качества на зодията?

Видяна: 25240 пъти

На 19 февруари започна месецът на Рибите. Родените под водния знак са във вихъра си и ретроградният Меркурий няма да ги засегне до такава степен в сравнение с други от зодиака. Ръководени от планетата Нептун, Рибите са големи индивидуалисти и искат винаги да са център на вниманието. Артистични, безкористни, емоционални, те са приятна компания и лесно създават нови контакти.
Кои са най-силните качества на зодията?

Ако току-що сте се запознали с някой, който е Риби или осъзнаете, че се влюбвате в човек с този знак, ето малко информация за това какво да очаквате от него:
1. Мечтатели
Докато някои хора мислят определени неща за невъзможни, за Рибите те са напълно изпълними, защото са най-големите мечтатели в зодиака. Те често мислят за хубави дестинации и реализирането на плановете им. Притежават вяра, което е едно от силните им качества. Освен това се увличат от изкуство и благодарение на голямото си въображение могат да бъдат много успешни като творци.
Дори и да имат някакъв проблем, Рибите са способни да мечтаят, че ще го разрешат и гледат положително на него.
2. Оставят се на съдбата
Като представители на водните знаци, те винаги се водят от знаците на съдбата и имат силна интуиция. Понякога просто „се оставят на течението“ и нямат никакви очаквания. Обичат да стоят сами и да бягат от действителността, която ги заобикаля. На моменти изпадат в меланхолично настроение, с което партньорите им трябва да свикнат, иначе връзката им няма да върви.
Когато изпаднат в безизходица, са склонни да драматизират, но приемат, че това е тяхната съдба и не се опитват да я променят.
3. Чувствителни натури
Това само по себе си не е лошо, но понякога пречи на връзката, защото те се привързват твърде много към половинките си. При най-малкия проблем или раздяла, са неутешими.
Рибите често изпадат в депресивни състояния и са склонни да драматизират за неща, които за другите са незначителни. Започнат ли да излизат с някого, те размишляват надълго и нашироко за това какво бъдеще имат заедно и се радват на малките жестове.
4. Тотални романтици
Те имат много топлина в сърцето си и са готови да я споделят. Като последен знак, събират в себе си най-различни качества, но едно от положителните им е, че са големи романтици. Рибите държат да ги обграждат с внимание, да им правят изненади и мечтаят да открият голямата любов, с която да прекарат остатъка от живота си.
Родените под тази зодия обичат да ходят на романтични вечери и са готови на всичко, за да създадат приятни емоции на любимия човек.
5. Състрадателни личности
Рибите винаги се стремят да помагат на хората и да направят света по-добро място за живеене. Те са едни от най-големите мотиватори в зодиака. Готови са да откликнат на всеки, който ги помоли за помощ и не очакват нищо в замяна. Тяхната емоционалност ги прави състрадателни към проблемите на другите.
Ако излизате с човек от зодия Риби, ще осъзнаете, че те жертват от свободното си време, за да подкрепят хора в нужда или приятел, изпаднал в беда.

Публикувана на
15 Март 2020 година