Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите в неделя -15.03.2020г.

Видяна: 17812 пъти

Овен
• Ден за пътувания, за посещения на панаири и изложби, за среща с партньори в бизнеса и в пряката ви дейност. Ще направите изгодни покупки и вложения, ще си доставите радост за сетивата на приятно място и ще обезпечите работата си за следващите дни. Ще си проличат хората родени да побеждават. Обадете се на учители и треньори, направете нужните уговорки и регистрации.
o Работа 6
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
Телец
• Ден за пътувания, за гостуване и посрещане на гости. Всичко предприето ще носи късмет и ползи и ще ви помага да влезете в нова и перспективна среда. Уредете си среща с хората, с които смятате да живеете, работите и действате в една амбициозна за бъдещето ви посока. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо на сметка. Върви и търговията с полуготова продукция.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 6
o Здраве 5
Близнаци
Добре е за пътувания, но с наземен транспорт. Днес се дава клетва за вярност, но това не значи да се нарушават старите клетви и общания. Тези, които предадете в желанието за бърз успех ще се окажат ценни и важни за вас съюзници в бъдеще. Постарайте се и вълкът да нахраните, и агнето ви да си остане цяло. Ще си проличат умелите играчи. Дано знаете докъде да стигнете и къде да спрете.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Рак
Ден за пътувания, за предприемаческа и търговска дейност на границата с риска. Може да осъществите перспективни връзки и да уредите изгодна сделка. Спазвайте уговорките и не закъснявайте за срещите си. Някой ви оглежда и преценява с намерението да ви предложи изгодна поръчка и работа. Не си нарушавайте принципите и всичко ще е наред. Денят ви носи изцеление.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
Лъв
• Един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Пътувайте, съгласувайте действията си с тези, с които ще вървите напред. Споразумейте се за покупко-продажби, уредете наемни отношения и си стиснете ръцете след изгодна сделка. Може да се решите на крачката, от която в миналото сте се притеснявали. Днес се дава клетва за вярност. Сключените бракове ще са успешни и дълготрайни.
o Работа 6
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
Дева
• Днес всички тръгват напред, водят битка за оцеляване и постигат максималното в ситуацията. Но за вас този ден ще донесе повече главоболия и проблеми. Трудно ще се напаснете на ситуацията, ще се усетите ненужни в момент, когато другите побеждават и успяват. Не се свивайте и не унивайте. Съберете сили и направете поредната
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Везни
• Благоприятен ден за пътувания, за покупко-продажби и сделки с имоти. Направете нужните огледи, търсете различни варианти за постигане на целите си. Може да се пласира полуготова продукция или да се купи жилище на зелено. Рискувайте в рамките на допустимото. Включете се в групови инициативи, започнете нов цикъл упражнения и дейности, които да ви зареждат.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
Скорпион
Ден за пътувания и командировки, за посещения на пазари и за предприемаческа дейност на границата с риска. Не се затваряйте и изолирайте. Търсете близки контакти с тези, които биха ви донесли промени, ползи и перспективи за развитие. Препоръчителна е работа в екип. Може да влезете в нова група по интереси. Денят ви носи победа, физическо и духовно изцеление.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
Стрелец
Денят е благоприятен за работа в екип. Канете гости и гостувайте. Публичните ви изяви ще имат успех. Вървите към изгодна сделка. Но това е и денят на доброволната жертва в името но близките и децата. Преговаряйте и се разберете с роднини по имотни въпрос. Дадените обети и клетви за вярност в този ден не бива да се нарушават. Кръвта се обновява и пречиства, връзките ни също.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
Козирог
Денят се свързва с колесницата на победата. От всяко действие, разговор и инициатива ще имате полза. Пътувайте, уредете преговори и огледи на място, разберете се по спорните въпроси и подпишете съвместни споразумения. Бъдете точни, спазвайте дадените обещания. Ще купите нещо с отстъпка и ще продадете с печалба. Очертават се запознанства с ценни за бъдещето ви хора.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
Водолей
Символ на деня е табуна волни коне. Задръжките падат, правите крачката, която ви носи щастие и радост. Пътувайте, уговорете делови и приятелски срещи. Ще направите силен ход в бизнеса и ще се споразумеете по изгодни покупко-продажби. Поемете умерени рискове. Но в любовта изцяло трябва да се отдадете. Проведете прочистващи процедури. Кръвта се обновява.
o Работа 5
o Пари 6
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
Риби
Очертава се работа и срещи, които ще ви извадят от досегашната ви среда. Уреждате и бъдещето на децата. Водете преговори за имоти и наследства. Привлечете съюзници за бъдещите си начинания и задвижете изгодна сделка. Дава се клетва за вярност и в любовта. Направете и чакайте предложение. Утре Меркурий ще напусне вашия знак и ще отиде да помага в бизнеса на Рибите.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Личната ви година е четворка, чиито символ е кръст гледащ нагоре. Ще преодолявате доста трудности по пътя си, но до края на годината ще изкачите поредния връх в живота и кариерата. Нищо няма да ви се дава даром. Постарайте се и в семеен план. Уредете имотни и наследствени дела, подредете децата в училището и в живота. Родените днес дълго ще работят на чуждо докато започнат самостоятелен бизнес. В живота си имат някаква мисия, която ще намерят и тръгнат към нея около 24 г си възраст. Притежават изключителна интуиция и прогностичен талант. Може да станат известни музиканти, певци и художници. /монитор

Публикувана на
15 Март 2020 година