Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

5-те сродни души, които срещаме в живота си

Видяна: 23120 пъти

Не всички сродни души се раждат в момента, „когато очите ни се срещнаха и разбрахме, че сме създадени един за друг“. Има много други видове „половинки“, които идват, за да ни научат на нещо, да променят живота ни, понякога да го преобърнат с краката нагоре и понякога се срещаме с тях само за миг. Ето кои са те!

Сродна душа – Приятел
Понякога срещаме човек и разбираме, че той е нашият. Усещането е такова, че сякаш сме били с него цял живот, дори и да се познаваме само от няколко минути. Можете да си кажете един на друг всичко. Можете да говорите с часове и няма да скучаете. Такъв приятел може да те познава и да те разбира по-добре от теб самия и да не те съди. И това е много важно. Такива хора ни помагат да се справим с определени ситуации в живота.
Сродна душа – Разрушител
Сродните души не са тези, които ни правят по-щастливи. Те са тези, които ни карат да изпитваме всичко на макс, да изживяваме най-екстремните си чувства. Тези хора нахлуват в живота ни, предизвикват ни и поставят под въпрос всичко, с което сме живеели преди тях. С идването им животът ни вече се разделя на ПРЕДИ и СЛЕД и с тяхното идване разбираме, че вече сме напълно различни. Обикновено това е романтична връзка, която ни помита като ураган и след това ни захвърля от небето на земята без предупреждение. И въпреки че все още се чудим какво се е случило и защо всичко е завършило толкова рязко, това също има своя чар. В крайна сметка, въпреки че ураганът отнася всичко, ние изграждаме нещо ново на мястото на разрушеното. И обикновено това е много по-красиво и по-хубаво от преди.
Сродна душа – Любовник
Обикновено това е много кратка, но бурна любовна връзка. Може би това е първата ни любов, или кратък, но бурен роман или просто свободна връзка с гениален любовник. Такива хора идват в живота ни за определен период, за да ни помогнат да разберем себе си и други важни житейски уроци. Обикновено такива отношения не започват спонтанно, а се развиват постепенно. А и завършват добре, като с тях оставаме приятели след всичко случило се, осъзнавайки на какво сме се научили един друг. Така връзката на сродните души остава, въпреки че романтичният ѝ етап вече е отминал безвъзвратно.
Сродна душа – Непознат
В живота ни винаги има поне една кратка, но значима среща с мистериозен непознат. Може би случаен спътник или човек, когото сте срещнали за една вечер, или дори просто минувач, с когото сте се срещнали само с погледи и сте си разменили няколко думи. Обикновено ви се струва, че вече сте виждали този човек някъде, но не можете да си спомните къде. В минал живот? Обикновено тези хора казват точно това, което трябва да чуете в момента, и разбирате, че тази случайна среща не е била толкова случайна.
Сродна душа – Любов
Това е точно онзи тип сродна душа, за която всички мечтаят. И ако имаме късмет, ще я срещнем и ще бъдем щастливи до края на живота си. Тя съчетава всичко изброено по-горе: усещането, че сте се познавали цяла вечност, невероятна връзка, приятелство, изключителна любов. Когато срещнете своята сродна душа – независимо дали за 5 минути, 5 часа, 5 години или цял живот – позволете на това да се случи. Такава искрена връзка няма да ви остави да бъдете както преди. Нека тези хора бъдат такива, каквито трябва да бъдат за вас. /флагман

Публикувана на
14 Март 2020 година