Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Каква ще е тази събота – 14.03.2020г.

Видяна: 16897 пъти

Овен
Днес падат някои задръжки и бариери, които са ви служили и за защита. Излизате от старата черупка и се налага да се справяте самостоятелно в новата среда. Концентрирайте се над най-важното, защото за всичко няма да ви стигнат сили и време. Подредете ангажиментите си, откажете част от тях, дори и някой да ви се разсърди. Важното е да не се отклонявате от пътя, по който вече сте поели.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
Телец
Днес родените в третата декада ще трябва да бъдат доста активни, за да успеят в действия и намерения. Нищо няма да ви се даде даром, но до вечерта ще се похвалите с успех, ще преодолеете прегради и ограничения. Любовният ви живот е в криза поради материалните изисквания на средата, в която сте поставени. Ще се наложи да правите нежелани компромиси, за да има мир.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Близнаци
Днес до обед отхвърляте съмненита и взимате окончателно решение по важен за бъдещето ви въпрос. Съветът е да не пракратявате всички връзки в желанието да промените изоснови живота си. Пренебрегнатите приятелства ще се окажат ценни и важни за бъдещето ви. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза, в който да видите решението на проблема. 15-16 ще са рискови дни.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Рак
Днешният ден ви поставя на пътя на личната ви мисия. Прекрачете преградите, направете това, което усещате за правилно и нужно за вас в момента. Денят е магичен, може да се излезе от всяко зацикляне. Тази вечер си поръчайте сън- прогноза. Концентрирайте се над основната си цел и не се отклонявате от пътя. Не позволявайте да се намесват в избора ви както своите, така и чуждите.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
Лъв
Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада, но и те към обед ще намерят изход от всяка неприятна и проблемна ситуация и до вечерта ще си осигурят нужните привилегии и екстри. Не отклонявайте покани. Срещите от тази вечер ще са важни за бъдещите ви инициативи и действия. До няколко дни може да напипате пътя към личната си мисия и да влезете в нова среда.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
Дева
Днес няма невъзможни неща или незначителни такива. Предприетото ще носи късмет и доходи, ще позволи да стопите дистанциите и да се помирите с нужните ви хора. Вечерта на хоризонта се появяват първите облаци. Случват се събития, които ще засегнат неприятно връзките и отношенията ви в следващите два дни. Следете знаците на съдбата и реагирайте адекватно.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
Везни
Днес всеки избор е важен. Лесно се преодоляват препятствия, а преградите са само в ума ни. Важното е да не се разпилявате, да определите приоритетите си и да ги следвате неотклонно. Този ден носи някакво особено вдъхновение и възможност да намерите точно това, от което се нуждаете. Дано не го отхвърлите.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
Скорпион
Днешният ден е високоенергиен. Може да постигнете максималното и да преодолеете всяка преграда по пътя на личната си амбиция, чувства и любов. Ден за диета и духовно прозрение. Ще се изясни стуация, с която се сблъсвате от доста време. Търсете златната среда в отношенията и не отивайте в крайности. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
Стрелец
Днес е важно да действате по предварителен план и програма. Подредете си приоритетите, не се разпилявайте, ако искате да свършите важното за деня. Към обед Луната навлиза в Стрелец. Плановете ви се променят, получавате покани и вечерта ще се радвате на взаимност. Преди да заспите се концентрирайте над проблемите и си поръчайте сън, в който да видите решението.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Козирог
Днес вървите към нови начинания и запознанства. Може да влезете и в нова среда. Ще преодолеете ограниченията и ще постигнете каквото сте си наумили. Действията ви в този ден ще помогнат да се изкачите на по-висока степен в личното си и духовно развитие. Ще ви оглеждат и преценяват. Някой ще заложи на вас убеден, че ще сте му полезни и ще се справите с проблемите.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
Водолей
За родените в третата декада днешният ден носи тежести, конфликти и прегради по пътя към голямата им цел и амбиция. Очертават се опити да ви задържат там, където не ви е мястото или не искате да останете повече. Връзките се изчерпват. Не правете компромиси, така както и на вас няма да ви направят. Предстои вечер на болезнени откровения. Може да сънувате пророчески сън.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
Риби
Родените в третата декада ще изживеят приятни моменти с близки и приятели, ще пътуват и и гостуват, ще посрещат гости и ще се радват на придобивки. Вечерта настъпват нежелани промени, а в неделя за всички екстри в живота трябва да се водят битки. Гребете с пълни шепи от това, което ви предлага съдбата и живота. Отдайте се изцяло на важното за вас занимание, дейност или връзка.
o Работа 6
o Пари 6
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Личната ви година е тройка. Това е време за заемане на нови позиции в бизнеса и в обществото. Ще стабилизирате дейноста си и може да започнете паралелна работа. Трикраката маса не се клати, така че в тази година може да се уреди всичко, което до момента ви е разклащало живота и бюджета.
Родените днес ще бъдат много добри психолози, политици и лечители. Ще бъдат фин барометър на нуждите на околните и ще упражняват лечебен ефект върху близките си още от малки. В личния си живот ще бъркат приятелството с любовта. Луна и Венера са в опозиция в хороскопа им. /монитор

Публикувана на
14 Март 2020 година