Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Бг песен за „Евровизия 2020“ е фаворит №1 на букмейкърите

Видяна: 36600 пъти

Българската песен за Евровизия тази година "Tears Getting Sober" на младата и обещаваща певица Виктория Георгиева е фаворит номер 1 на букмейкърите, стана ясно след като водещите сайтове за залози обявиха своите предварителни ставки. Коефициент от 4.50 за победа на нашето момиче предлага един от водещите букмейкъри в света.
Непосредствено след нея се нареждат песните на Литва и Исландия с коефициент 5,50. Следват Швейцария, Русия и Румъния.
Тази година Евровизия ще се проведе в Нидерландия, а град-домакин е Ротердам. България ще вземе участие във втория полуфинал, който ще се проведе на 14-и май. Виктория Георгиева ще се съревновава с изпълнителите на Австрия, Молдова, Полша, Сан Марино, Сърбия, Исландия, Чехия, Гърция, Естония, Дания, Швейцария, Финландия, Армения, Латвия, Грузия, Португалия и Албания.
Само десет от осемнадесетте държави ще имат възможността да се класират за големия финал на Евровизия 2020 на 16-и май и да се борят за победата в най-престижното музикално шоу в Европа. Българите живеещи в тези държави също ще могат да подкрепят Виктория. Във втория полуфинал своят глас за България ще могат да дадат и живеещите в Испания, Великобритания и Франция. /Actualno.com

Публикувана на
11 Март 2020 година