Новина от категория България
Архив на публикациите

Веселина гасне

Видяна: 15006 пъти

30-годишната Веселина Грахльова от Сапарево се нуждае от помощта ни, за да продължи битката за здравето си. Битка за пълноценен живот, която води от малко дете. Тя е с диагноза Детска церебрална парализа. Състоянието й е открито, когато тя е годиника и 3 месеца. Изписана е от болница като здраво бебе, но всъщност още тогава е била с мозъчен кръвоизлив, който е довел до увреждания. Така и лечението й започва със забавяне.
През годините е претърпяла 17 операции, провеждана е постоянна рехабилитация, а семейството й непрекъснато се консултира със специалисти от чужбина и България, които да помогнат за подобряване на състоянието й.
За лечение извън страната близките са се обръщали към Здравната каса на няколко пъти, но получили категорични откази. Мотивът е, че състоянието й може да бъде третирано и в България. Семейството, а най-вече Веси, обаче имат горчив опит от операциите в страната. Непоносимите силни болки в мускулите и ставите през последните месеци отново ги принуждават да потърсят по-надеждно лечение и така стигат до клиника в Турция, където изготвят програма за физиотерапия и рехабилитация. Стойността на един курс терапия е 13 000 евро, а общата необходима сума е 16 410 евро.лупа
Можете да помогнете чрез дарение по банкова сметка:
Банка: Райфейзенбак България
IBAN: BG52 RZBB91551011669366
BIC: RZBBBGSF
Веселина Грахльова
Както и на тази банкова сметка:
Получател: Сдружение Български дарителски форум
Банка: Обединена Българска Банка
IBAN: BG06 UBBS80 0210 2607 2940
BIC BG06 UBBSBGSF
Основание на превода: Дарение за DMS VESELINA

Публикувана на
29 Февруари 2020 година