Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Синът ми е жертва на шафрантии!“, тюхка се бащата на Джизъса

Видяна: 29080 пъти

Бай Жоро Георгиев скромно живее в двуетажната си къщурка край София, която сам е построил, макар да е баща на бившия национал Благой Георгиев – Джизъса. Възрастният мъж е много доволен от четиримата внуци, с които го е дарил синът му, но далеч не гледа така положително на интимните партньорки на Благо.
„Синът ми златно момче, много добър, набожен, на мравката път прави. За това и жените цял живот го използват”, изповядва се бай Жоро. „Все им е донор, първо за децата, после за пари, няма отърване. С Христина са разделени от 10 години, но винаги, щом има нужда от нещо, му звъни на пожар, ако ще да е в 3 през нощта. А той, нали си е душичка, вместо да я прати на майната й, хуква да помага”, жали го Георгиев-старши.
Благо плаща по 5000 евро издръжка, както на бившата гимнастичка, така и на татарката Есмер Омерова, с която се разведе наскоро. Докато беше активен спортист, тези суми не го притесняваха. Подписваше под около 1,6 милиона долара в „Рубин“ Казан. След като окачи бутонките обаче, все по-често бъркал в спестените си за черни дни авоари, тъй като му липсва постоянен източник на доходи. Откакто заплоди и Златка Райкова, малко се е посъвзел, тъй като плеймейтката върти доходоносен бизнес с модни парцалки и допринася солидно в семейния бюджет.
„Шафрантиите са съсипали толкова много хора, жалко за сина ми, че така и не случи на жена. ”, тюхка се над съдбата на сина си таткото./лупабг

Публикувана на
28 Февруари 2020 година