Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Любовникът на Мегз в шок, зад гърба му опитва да го съсипе

Видяна: 34760 пъти

Частен съдебен изпълнител е пуснал за публична продан част от камионите, собственост на дружеството „Розова Долина”, което е собственост на Мегз и Румен Рончев. На 28 януари Миглена Каканашева е депозирала молба до Окръжен съд за започване на процедура по несъстоятелност спрямо фирмата. Като мотив тя е изложила, че дружеството е свръхзадлъжняло и не може да погасява задълженията си към кредиторите.
„Фирмите ми не са фалирани, нито изпаднали в несъстоятелност. Кредитите се погасяват редовно, а решението да се обяви „Розова долина” в несъстоятелност не е мое решение, а на Мегз и не съм знаел”, това заяви пред TrafficNews бизнесменът Румен Рончев.
Частен съдебен изпълнител е пуснал за публична продан част от камионите, собственост на дружеството „Розова Долина”. Освен това на 28 януари Миглена Каканашева е депозирала молба до Окръжен съд за започване на процедура по несъстоятелност спрямо фирмата. Като мотив тя е изложила, че дружеството е свръхзадлъжняло и не може да погасява задълженията си към кредиторите.
Два дни по-късно Рончев депозира контра молба за отмяна на процедурата. „Ден след действията на Миглена, започнаха да ми звънят от банките. Бях шокиран от това, което чух. На момента потърсих адвоката си, за да се стопира процедурата. Да, имаме кредити, но това е бизнесът – няма дружество без кредити или ипотеки. Задълженията обаче се погасяват, дори нямаме пресрочени такива. Продължавам да работя, камионите са по пътищата, плащаме си задълженията”, допълни бизнесменът.
Той си обяснява действията на Мегз като емоционално решение, което не е продиктувано от скандали или други помисли. Румен Рончев отказа да коментира каквито и да са подробности около връзката си с Каканашева.
„Аз съм на първо място джентълмен. Какво е имало между нас и какво има в момента е лично. Няма да намесвам личния живот с бизнеса. Раздялата ни е факт, както и напускането на Миглена от бизнеса. Не мога да си обясня защо е подала молба, най-вероятно е продиктувано от някаква емоция”, допълни Румен Рончев.
В момента той определя себе си като „прероден”. По думите му петте месеца в ареста са оказали сериозно влияние върху него, не само емоционално, но и финансово. „Когато се затвори една врата, се отварят две нови. Изцяло съм се отдал на бизнеса, който върви нагоре. От два месеца работя активно по новите проекти, покрай които се откриха пред мен много нови възможности и пазари. Фирмите набират скорост. В момента притежавам
„Господ ми даде един добър урок. От всичко което ми се случи, виждам много положителни неща. Научих много. Не съжалявам, какво е имало да става е станало. Няма да допусна същите грешки, ще гледам напред и ще оставя всичко лошо в миналото”, завършва бизнесменът. /лупабг

Публикувана на
28 Февруари 2020 година