Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Животното преби лекарка и полицай

Видяна: 14640 пъти

Лекарка и полицай отнесоха юмруци от криминално проявен в неадекватно състояние. За грозния инцидент информираха от ОД МВР Пловдив. Агресивният мъж, действал по въздействие на наркотици е задържан в ареста на Пето РПУ.
В 17.15 вчера на телефон 112 в районното управление е получен сигнал, че на земята в междублоковото пространство между бр 196 и детска градина "Едгар Бороу", седи мъж, във видимо неадекватно състояние и отправя заплахи към минувачите. Пристигналият автопатрул установил самоличността на мъжа- 39 годишен стар познайник на полицията, с множество криминални прояви.
На място се отзовал и екип на Спешна медицинска помощ. При опит да му бъде извършен преглед, мъжът започнал да се държи агресивно и нанесъл удар с юмрук в лицето на лекарката от екипа. Мъжът, известен с прякора Животното бил незабаво задържан и отведен в ареста. В сградата на районното управление, въпреки поставените белезници, задържаният нанесъл удар с ръцете си в областта на челюстта на съпровождащия го полицейски служител.
Пострадалата лекарка е превъзмогнала болката и е продължила работа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл 131 ал 2 от НК. Случаят е докладван на Районна прокуратура Пловдив. /марица

Публикувана на
28 Февруари 2020 година